top of page
Laptop and Flowers

ОНЛАЙН РАЗГОВОР

Специално за теб!

Благодаря ти, че си в моя сайт. А щом си тук, означава, че искаш да научиш повече за ползите от алое вера и как то може да помогне и на теб.

Сигурно и ти си като мен - с натоварен график, жонглираща между бизнес и лични ангажименти, щастлива, когато успее да открадне по някой час за себе си. Ето защо ти предлагам да отговоря на въпросите ти в индивидуален онлайн разговор, докато си в комфорта на собствения си дом.

online talk

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ДОВЕРИЕТО!

 

Предлагам ти да се свържеш с мен онлайн и да си поговорим за теб, твоите нужди и как може да си помогнеш с алое вера. При това напълно безплатно! За да се запишеш за лична консултация трябва единствено да отговориш на няколко въпроса по-долу, за да придобия първоначална представа за твоето състояние в момента. След това се регистрираш с натискане на бутона "Запиши ме". Аз ще се свържа с теб в най-кратък срок, за да уговорим разговора в удобно и за двете ни време.

 

От теб се изисква да имаш компютър или телефон с камера, да имаш интернет и да ползваш Фейсбук месенджър, Скайп или Вайбър. Толкова е лесно и удобно!

 

Сега е твой ред! Попълни теста и се запиши :) 

Zhana for Fb _edited_edited.jpg

Важно! Напълно разбирам и приемам, че резултатите от този въпросник са предназначени единствено за информативни цели и не заменят професионален преглед, диагноза или лечение от медицинско лице или друг експерт. Резултатите не са също така медицинска диагноза и не бива да се възприемат като такава.

bottom of page