top of page

СТАРТОВ ПАКЕТ

FOREVER FAST START PACK

СУПЕР ОФЕРТА!

Докосни се до топ продукти от гамата на Форевър за здравето на цялото семейство и спести! Пакетът съдържа продукти, които ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате в пъти по-добре. Някои ще заменят ежедневно използваните у дома, които така или иначе купувате всеки месец от магазина – паста за зъби, дезодорант, кремове за лице, ръце и тяло. Заедно с тях получавате великолепните напитки от алое, които ще ви преобразят и изпълнят с жизненост.

Пакетът може да е твой с напълно безплатна регистрация по стъпките, описани тукВземаш всички топ продукти с отстъпка, а след това ставаш клиент във Форевър с право да пазаруваш с 30% отстъпка доживотно! Супер! Без никакви ангажименти за месечни обороти, дистрибуция или други - само ползваш от любимите продукти с голяма отстъпка!

Цена за всичко: 746.80 лева, спестявате 260.00 лева!

Може да направиш регистрация с поръчка за по-малка сума и след това да поръчаш Стартовия пакет, за да постигнеш завинаги по-високата и изгодна клиентска отстъпка!

ПРЕДИМСТВА НА СТАРТОВИЯ ПАКЕТ:
Плащате 1,510 б.т., а получавате 2,000 б.т.!
Незабавно издигане до ниво Асистент Супервайзор!
Квалификация за покупки с общо 30% отстъпка!
Преференциалните клиенти могат да го купят по всяко време!

Пакетът включва:

Алое вера за пиене

Питателни напитки за здравето

на цялото семейство:

Чист гел от алое вера мини -

3бр. х 0.330мл

и

Чист гел от алое вера -

2бр. х 1л

алое-клийн9-clean9-forever-clean-9-форев

9-дневна програма Клийн 9

Тялото ти ще се прочисти от натрупаните токсини, които ти пречат да усвояваш оптимално полезните вещества от храната!

Ще ти стане много по-леко и ще усетиш прилив на енергия!

Ще разбереш, че е лесно и можеш да поемеш контрол върху апетита си, за да постигнеш желаната форма! 

Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре!

9-дни, които ще ти помогнат да постигнеш своята най-добра версия!

Пробиотик Про-Б

Балансирана патентована комбинация от шест клинично проучени пробиотични щама за подпомагане на храносмилането, подобряване усвояването на нутриенти и подкрепа на имунитета. Форевър актив про-Б осигурява над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии) в една доза, защитени от ексклузивна криогенна технология и уникална опаковка.

Forever-Active-Pro-B форевър активен про

Арги+

L-аргининът е аминокиселина, която играе много важни роли в тялото - от подпомагане деленето на клетките до изграждане на протеини и засилване производството на азотен оксид - съединение, което помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и отворят широко за по-добро кръвообращение, което подкрепя здравословно кръвно налягане, цялостно сърдечносъдово здраве, имунитет, растеж и поддържане на мускулите, костите и тъканите, мъжки полови функции, метаболизъм на мазнини и глюкоза, производство на хормони, забавящи стареенето. Освен L-аргинин тази уникална формула съдържа мощни антиоксиданти

Forever Argi Форевър Арги Арджи.png

Крем с алое и прополис

Крем, създаден със 100% стабилизиран гел от алое вера и чист пчелен прополис – естествен антибиотик от пчелния кошер. Пчелите събират прополиса и го използват, за да поддържат стерилната чистота на кошерите си и да се предпазват от инфекции. Този крем е отличен овлажнител за секидневна употреба, но също така успокоява раздразнена, изгорена, ожулена или възпалена кожа. (2броя)

Загряващ лосион с алое

Идеален ин и ян – успокояващ мускулите крем със загряващи съставки и охлаждащ алое вера гел. С искрящо свеж аромат на ментол и евкалипт, pH-балансираният лосион с три масла в състава си е чудесен за дълбок масаж и отпускане на изморени мускули. Макар да попива бързо, ще усещате приятната топлина дълго след края на разтриването. (2броя)

Сух дезодорант

Създаден без вредните алуминиеви соли, които откриваме в много други дезодоранти, алое евър-шилд се плъзга с лекота. Благодарение на високото си съдържание на алое, нежният дезодорант може да се нанася незабавно след бръснене или депилиране без дразнене. Целодневната защита ви вдъхва увереност да се справяте с всичко през деня. С дискретно и приятно ухание на чисто.

Паста за зъби

Форевър Брайт - отличен за деца, за вегетарианци - за всеки! Нежна формула без флуор, комбинираща алое вера, пчелен прополис и два вида мента за свежест и нежно избелване на зъбите. (2броя)

Балсам за устни

Със своята формула, съдържаща стабилизиран гел от алое вера, жожоба и пчелен восък, „Алое липс“ е идеалната грижа за вашите устни по всяко време. Балсамът за устни с алое ще предпази нежната кожа на устните ви от слънце, студ и вятър. Овлажняващ устните балсам, вазелин за първа помощ, блясък за устни, защита при високи и ниски температури.

bottom of page