top of page

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ФОРЕВЪР!

 

ПОЧУВСТВАЙТЕ СИЛАТА НА СЕТИВАТА!

 

aloe vera lavender, алое вера за пиене, масло от лавандула, етерично масло лавандула, дотера, doterra

НАЙ-ЧИСТИТЕ

ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

 

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР СА ПОДБРАНИ, ОТГЛЕДАНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ, ТАКА ЧЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО. "КОГАТО ИЗБИРАХМЕ ОТКЪДЕ ДА ДОБИВАМЕ ПЛОДОВЕТЕ, БИЛКИТЕ И РАСТЕНИЯТА ЗА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА ФОРЕВЪР, ВЗЕХМЕ ПРЕДВИД МИНЕРАЛНИЯ СЪСТАВ НА ПОЧВАТА, КЛИМАТА, МЕСТОПОЛЖЕНИЕТО И УСТОЙЧИВОСТТА."

 

След събиране на внимателно подбраната реколта от нея се извличат етеричните масла основно чрез парна дестилация и студено пресоване. Всяко масло се извлича от специфична част на растението – цветове, семена, плодове, листа и дори кори и корени. При всяко масло технологията за извличане е различна. Крайният резултат е най-чистата растителна есенция, подбрана специално за вас.

 

 

СИЛАТА НА СЕТИВАТА И

АРОМАТЕРАПИЯТА

 

ЧОВЕШКИТЕ СЕТИВА КРИЯТ ГОЛЯМА СИЛА И В ЗНАЧИТЕЛНА СТЕПЕН ВЛИЯЯТ ВЪРХУ МИСЪЛТА, НАСТРОЕНИЕТО И ДРУГИ МОЗЪЧНИ ФУНКЦИИ. С ТЯХНА ПОМОЩ ВЪЗПРИЕМАМЕ СРЕДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ.

 

Несъмнено обонянието е едно от най-мощните сред тях. Обонятелните рецептори – клетки, разположени в задната част на носната кухина, са пряко свързани с лимбичната система в мозъка, с която са свързани емоциите и паметта. Като се има предвид силата на сетивата, не е чудно, че ароматерапията е толкова популярна.

 

Етеричните масла и ароматите са се използвали от много древни култури. Описани са още през I в. като средство, което естествено поддържа тялото, стимулира сетивата и помага на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре.

 

 

био етерично масло, масло от лавандула, дотера, doterra, ayan лавандула
Етерично масло Мента, Essential oil peppermint

МЕНТА

100% чистота

100% свежест

 

УПОТРЕБАТА НА МЕНТАТА ДАТИРА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ НА РИМ И ГЪРЦИЯ, КОИТО СА Я ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ, АРОМАТИЗИРАНЕ И КАТО ПОПУЛЯРНА ПОДПРАВКА ЗА СОСОВЕ И ЯСТИЯ.

 

Ментовото етерично масло Форевър се извлича от растения, отглеждани в една и съща ферма от много поколения. Естественото им съдържание на ментол е по-високо и предлагат още по-добър охлаждащ и стимулиращ ефект.

ЛАВАНДУЛА

100% чистота

100% покой

 

ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ ЛАВАНДУЛАТА ОТ ВЕКОВЕ. СПОМЕНАВА СЕ В ДРЕВНОГРЪЦКИ И ДРЕВНОРИМСКИ ТЕКСТОВЕ, А БИБЛИЯТА Я НАРЕЖДА ДО АЛОЕТО И ДРУГИ ЦЕННИ БИЛКИ И ПОДПРАВКИ, С КОИТО ХРАМОВЕТЕ СА БИЛИ ПОДГОТВЯНИ ЗА РЕЛИГИОЗНИ РИТУАЛИ.

 

Отгледана в нашата красива България, заради идеалния ни климат и почва, лавандулата за етеричното масло на Форевър съдържа високи нива на линалилацетат, на който се дължи сладкият ѝ аромат. Форевър Ливинг предлага 100% чисто лавандулово масло за покой, отпускане и отмора.

Essential oil Lavender, етерично масло лавандула
Етерично масло Лимон, Essential oil Lemon

ЛИМОН

100% чистота

100% сила

 

ЛИМОНЪТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ И ОБИЧАНИ АРОМАТИ. ОТ ВЕКОВЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ЦЯЛ СВЯТ ЗА ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ПОЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ДРЕХИ, КАКТО И ЗА ОБОДРЯВАНЕ.

 

Лимоните за етеричното масло на Форевър се берат на ръка, когато са идеално узрели. Тогава са по-сочни и от тях се извлича най-висококачественото етерично масло. Форевър Ливинг предлага 100% чисто натурално лимоново масло за ободряване и енергия.

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА.

КОМБИНАЦИИ

 

Етеричните масла могат да се комбинират за постигане на още по-впечатляващи резултати. Композициите на Форевър са създадени от внимателно подбрани етерични масла, съчетани в идеални пропорции за оптимално действие.

 

Всяка от тези вълнуващи симфонии от аромати е идеално балансирана, за да откликне на специфична потребност. Съставките им са събрани от най-добрите източници по целия свят, като всеки отделен аромат е научно селектиран и комбиниран с останалите за максимален резултат и ефикасност.

 

 

Етерични масла комбинации
Етерични масла комбинации Облекчава, Тонизира, Успокоява
Базово масло Форевър
Essential oil Defense

ПОДОБНО НА МУЗИКАЛНИТЕ НОТИ, АРОМАТИТЕ СЪЩО СА ЯСНО ДОЛОВИМИ И МОГАТ ДА СЕ СЪЧЕТАВАТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ФАНТАСТИЧНИ РЕЗУЛТАТИ.

 

Всяко етерично масло Форевър, съчетано с музика, ви потапя в дълбоко сетивно изживяване, което стимулира настроението, паметта и емоциите. Чуйте мелодиите, които подбрахме за вас, в „Симфония на ароматите“, или пък си създайте свой собствен плейлист.

 

 

Троен пакет етерични масла Мента, Лимон и Лавандула

 

ТРОЕН ПАКЕТ ФОРЕВЪР

 

 

Троен пакет с мостри по 5 мл от трите чисти аромата етерични масла – мента, лимон и лавандула. Почувствайте най-доброто от природата и изберете любимото си ухание.

 

КОМПЛЕКТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ФОРЕВЪР

 

 

В пълния комплект етерични масла Форевър ще откриете по една опаковка от всички продукти в серията и ще се потопите в света на ароматите.

 

 

Пълен комплект етерични масла
bottom of page