РОЛЯТА НА ВСЯКА МО СЕСТРА

 

По време на Movember мъжете по цял свят се обединяват от една обща кауза и си "отглеждат" мустаци в името на здравето на мъжете. Но до всеки велик мустак има една страхотна МО Сестра, която е неговата движеща сила и която го подпомага в "отглеждането". 

 

МО Сестрите са жени, които обичат мустаци и разбират значението на това мъжете да полагат грижи за здраве си. Те играят важна роля в подкрепа на МО брата в неговия смел ангажимент. Блага дума за насърчение, намигване и усмивка на признание са особено важни за всеки МО Брат, докато извърви своя път през МОвембър - това може да бъде особено важно през първите седмици, когато растежът може да бъде малко бавен за някои от тях.

 

МО Сестрите са агенти на промяната и жени, които се стремят да вдъхновят приятели, колеги, членове на семейството и партньори да се заемат сериозно и активно с тяхното здраве. Изследванията показват, че повечето хора се виждат с лекар, ако са насърчавани от своите партньори. Чрез започване на разговори с мъжете да предприемат мерки за справяне с някакви здравословни проблеми или дори само да се посещават доктора редовно, МО Сестите могат да имат реално и много голямо въздействие.

 

 

Ролята на една МО Сестра се простира далеч отвъд това да започне разговор - тя може да се включи и в набиране на средства, и в организиране на събития. По-долу са няколко идеи, с които да започнете: 

 

Направете си свой отбор или се присъединете към вече създадени групи

След като сте се отбелязали като МО Сестра в МОвембър събитие, поканете и дори подканете вашето семейство, приятели и колеги да се присъединят към вас, за да изградите заедно екип или да се присъедини към вече съществуваща група. За съвети как го правят различни жени по света, четете тук. Наистина е много Мо-весело!

 

Набиране на средства 

Дайте гластност за своята инициатива и извлечете максимума от социалните мрежи и електронната поща на работното място, за да знаят всички, че сте горда МО Сестра, която подкрепа МО Братята и техните растящи МОстаци. Въоръжете се с търпение и "уловете" хората в подходящия момент с молба за дарения, като ще ви се наложи да им напомните на няколко пъти през целия месец чрез своите социални профили. 

 

Домакин на МО Party 

Вземи нещата в свои ръце и заедно с МО Братя организирайте МО купон. Организирайте събиране на вашето работно място, в някой бар, в спортен клуб или общностна група. Събирете се, за да отпразнувате МОемврийското пътуване на всеки и дайте своя принос в промяната на лицето на мъжкото здраве.

 

Ако харесвате малко по-активни дейности, регистрирайте МОвембър събитие на работното си място или в някоя общност или организация, за да насърчите всички около вас да увеличат тяхната физическа активност. Дали това ще е надбягване, плуване или някакви групови състезания... накарайте вашите приятели и семейство да се раздвижат. 

 

"Movember е един от любимите ми периоди от годината, защото обичам да съм заобиколена от МО Братя, които изглеждат като рок звезди от 70-те. Много момчета се чувстват неловко да отглеждат мустаци цял месец, затова моята работа като МО Сестра е да им казвам колко добре изглеждат! През Movember също е чудесно да напомняме и да говорим за здравето на мъжете с нашите близки - обичам да разговарям с баща ми за здравето на нашето семейство и го насърчавам редовно да се преглежда.", Stephanie Glimore 

КОНТАКТИ

BULGARIA - БЪЛГАРИЯ

Алое вера за пиене | Форевър България

+359 887 786 147

+359 878 848 313

jeanna.tokova@gmail.com

  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана