top of page

Форевър имуно гъми (Forever Immune Gummy) е съвсем нов иновативен продукт на Форевър от 2023 г.

Специално създаден за подкрепа на имунитета.


Mеките дъвчащи дражета са идеални за тези, които трудно поглъщат таблетки, но все пак искат да се възползват от всички предимства на хранителната добавка. С Forever Immune Gummy Вие подкрепяте имунната си система с комбинация от 10 витамина (В6, А, В12,С, D, K, фолиева киселина…) и минералът цинк в естествено сладки дъвчащи растителни дражета с тропически вкус.


За да научите повече за ползите от Forever Immune Gummy, за да ви помогнем да си отговорите на важни въпроси и да разберете защо този нов продукт на Forever е чудесен избор за всеки, който търси вкусна, натурална добавка за подпомагане на естествената защита на имунната система, подготвихме за Вас кратки въпроси и отговори.Какво представлява имунната Ви система?


Имунната система е сложна система от клетки, органи, протеини и антитела. И макар че сме склонни да мислим за имунната си система само когато се борим с настинка или грип, всъщност тя работи усилено на заден план всеки ден от живота ни. Затова е необходимо да осъзнаем колко важно е да подпомагаме нормалното ѝ функциониране!Какво представляват Forever Immune Gummy?


Forever Immune Gummy е дъвчаща хранителна добавка на растителна основа с естествено сладък вкус на тропически плодове и без консерванти. Меките дъвчащи дражета съдържат десет витамина (В6, А, В12,С, D, K, фолиева киселина…) и цинк. Тъй като Forever Immune Gummy не съдържа желатин и е направенa с растителен витамин D, тq е подходящ за вегетарианци и за вегани. Нещо повече, Forever Immune Gummy не съдържа глутен и консерванти и е "Halal" и "Kоsher" сертифицирана.Какви са ползите от приема на Forever Immune Gummy?


Forever Immune Gummy e добавка за поддържане на имунната система, но ползите не спират само до имунитета, формулата й съдържа витамини и важен минерал за подпомагане на

много други функции на тялото като метаболизма, психологическите функции, нервната система,

антиоксидантна защита на клетките от оксидативен стрес и дори на косата, ноктите, кожата и

костите.Кои са основните съставки и какво правят те?


Forever Immune Gummy съдържа витамини В6, С и D, които допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин С също съдейства за намаляване на чувството за отпадналост и умора и защитава клетките от оксидативен стрес. Витамин В12 допринася за нормалната функция на нервната система, за нормалния метаболизъм и производството на енергия. В подобна хранителна добавка няма как да липсва минералът цинк. Благодарение на него редовният прием на сдражетата допринася за поддържане на нормална функция на костите, косата, кожата и ноктите.
Какво отличава Forever Immune Gummy от другите дъвчащи добавки на пазара?


Това, което наистина отличава Forever Immune Gummy от останалите, е фактът, че в нашата формула вместо желатин се използва модифицирано нишесте от тапиока. Това прави дъвчащите дражета подходящи за вегани, но и по-стабилни при горещ и влажен климат, така че е по-малко вероятно те да се слепят в контейнера или да се разтопят при по-високи температури.Как се приема Forever Immune Gummy?


Дъвчете по две дражета дневно като хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Не използвайте, ако фолиото под капачката е скъсано или липсва!

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца, за да не се задавят припоглъщане!Описаните тук продукти са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.


Повече за това как да стимулираме естествените си защитни сили през студените месеци може да прочетете тук: http://bit.ly/47x95qA
Comments


bottom of page