top of page

"Форевър Ф.И.Т." - бързият път към най-доброто ти "Аз".

Програмите от "Форевър Ф.И.Т." включват всичко необходимо, за да изглеждате и да се чувствате най-добре.


Новата и усъвършенствана програма "Форевър Ф.И.Т." на Форевър Ливинг Пордъктс е отличен план за хранене, контрол на теглото и физическа активност, предназначен да ти помогне да влезеш във форма и да създадеш добри и здравословни навици за цял живот. Тя се състои от три лесни за следване етапа: C9, F15 и Vital5. Има няколко неща, които правят програмата "Форевър Ф.И.Т." уникална в сравнение с конкурентните програми за контрол на теглото, фитнес програмите и другите програми за хранене. На първо място това е чистотата на нашето алое, което е най-близко по състав и качества до Алое Вера гела в прясно откъснат лист от растението. Други причини да изберете програмата "Форевър Ф.И.Т." са висококачествените ни натурални продукти, които притежават световен патент и най-престижни сертификати за качество. Не на последно място тази нова научно доказана програма е лесна за прилагане, спестява ти и време и пари, и води до бързи и видими резултати.


Всичко започва с нашата основополагаща програма C9 (Клийн 9), чиято цел е да те освободи от натрупаните токсини и да ти помогне да се чувстваш по-лек и по-жизнен.


С9

Тази научно разработена прочистваща програма с намален прием на калории и леки физически упражнения е проектирана да даде начален тласък на "Ф.И.Т." програмата, като подготви тялото ти за следващите стъпки и коригира отношението ти към храненето и физическата активност.


Програмата C9 (Клийн 9) ще ти помогне да изчистиш тялото си от натрупаните токсини. Само след 9 дни ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре. Ще се почувстваш по-лек и независимо какво показва кантарът ще забележиш по-прибран корем и ще усетиш повече жизненост и енергия.


Ф15

Програмата Ф15 е следващата крачка след Клийн 9.


Направи следващата крачка към това да изглеждаш и да се чувстваш по-добре; няма значение дали тепърва започваш или вече си експерт, Ф15 предлага програми за хранене и упражнения за начинаещи, средно напреднали или напреднали, които ще ти помогнат по пътя към мечтаната физическа форма. Всяка петнадесет дневна програма е специално разработена така, че да ти предостави знанията, от които се нуждаеш, за да се вдъхновиш, да ти помогне да продължиш трансформацията си и да направиш трайни промени към по-здравословен начин на живот.Vital 5

Това е последната част от програмата "Форевър Ф.И.Т." и е нашето решение за пълноценно хранене в един удобен пакет. Използвай Витал 5 за поддържане, след като си постигнал желаното тегло или за ежедневно пълноценно хранене, ако нямаш нужда от отслабване.


Vital 5 съчетава петте жизненоважни продукта на Форевър:

Алое Вера гел, Форевър Дейли, Форевър активен пробиотик, Арктическо море (Супер Омега-3) и АРГИ+. Действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими за жизненоважните функции на тялото ти, за оптимално здраве и жизненост с умствена, физическа и емоционална енергия.Commenti


bottom of page