top of page

Как да направиш рестарт за тялото и душата само за 9 дни?

"Красотата започва в момента, в който решиш да бъдеш себе си.",

Коко Шанел

А замисляли сте се каква е красивата жена? Усмихната, уверена, устремена, стилна....дай ми и твоето определение.​Точно преди седмица излязох на сцената, за да вдъхновя над 200 човека да развиват по-успешно бизнеса си с прекрасните продукти, които ни осигурява нашият партньор Форевър Ливинг. И чувството да излезеш от зоната си на комфорт - да бъдеш лектор пред много хора, е уникално - когато се подготвиш, когато имаш точните хора, които ти помагат да изглеждаш стилно и да си напълно спокоен на сцената, когато имаш всички необходими познания и натрупан опит, за да бъдеш въздействащ - събираш смелостта да го правиш по-често :)


Така че ето я и голямата новина :) За да вдъхновя повече жени да поемат по своя път на промяната към мечтаното и уверено "Аз" - започвам и серия от чудесни и много полезни уъркшопи с моите партньори (и приятели) в различни сфери от живота.

Първото събитие, което организираме, е заедно с моя личен имидж консултант - Руми Величкова. Уъркшопът ще бъде за детокс на тялото и на гардероба и ще се проведе на 15 ноември, сряда, от 18'00 часа в The View Restaurant София, бул. Витоша 89Б, етаж 24. Повярвай - не е за изпускане :) Повече за събитието и как да се запишеш виж във фейсбук - "Детокс на тялото и на гардероба".


Също така днес реших накратко да ти разкажа за нашата чудесна програма - 9-дневен режим, за който може да си чувал, а може би - не. Защото за мен е важно човек да е информиран, че има решение, което може трайно да му помогне да се чувства и да изглежда много по-добре.