top of page

Най-хубавите празнични картички


Коледните приготовления са вече в разгара си - а ти как се справяш?


Вкъщи сме украсили коледно, включително и елхата, още седмица преди месец декември да дойде, защото празничното настроение ни обхвана рано рано :) И понеже с всяка година се старая да се подготвям все по-навреме - използвам различни идеи, които ми помагат да се наслаждавам на празниците и да си спестя стреса и търчането.


Така че в тези дни до Коледа следи в блога и във фейсбук страницата ми Алое Вера България за моите празнични съвети.


И днес ти споделям една от моите идеи, които ми хрумна точно преди осем години, когато голямото ни момче Сами беше на три месеца.


Точно тогава, не помня откъде, ми беше попаднала идеята за коледни картички със семейна снимка и по собствен дизайн. Оказа се, че фотостудиото на наш приятел фотограф (изключително добър) можеха да ни ги изработят. И макар той да се е специализирал в сватбена фотография - се съгласи да направи няколко кадъра на малкия Сами (все още не бяха така популярни и модерни празничните фотосесии на деца).


Имахме най-милите коледни картички, с които изненадахме приятно всички баби, дядовци, лели и семейни приятели :)


А ти кога последно изпрати празнични картички по обикновената поща? С интернет, мейлите и социалните мрежи и липсата на време позабравихме тези малки и мили жестове на лично отношение към специалните за нас хора. Повярвай ми - всички много се радват, защото днес хората получават само реклами и сметки по пощата :)


Все още имаш време да се организираш и да направиш вашите семейни коледни картички и да изненадате всички :) Ако имаш малки деца - сигурно вече сте направили и коледната фотосесия, така че най-сложната за организиране и намиране на време част е минала ;)


Остава ръчно да надпишеш всяка картичка (разбира се, още по-готино е и с помощта на някое малко, вече грамотно джудженце, а и попораснало също).


Бонус идея :) Семейни снимки можеш да използваш и за отпечатването на календари за новата година - ще ги изработят във всяко фотостудио или рекламна агенция.


Ето така изглеждаше нашата коледна картичка през 2016 година :) Дано съм те вдъхновила да направиш нещо различно тази Коледа и да изненадаш специалните за теб хора :)


С теб съм,

Жана

bottom of page