top of page

Попитахме Веси от NO SUGAR!


Разкажи ни повече за себе си?

Казвам се Весела Савова и съм създател съм на фейсбук страницата No sugar. Имам завършено художествено образование и макар да не работя по специалността си, това носи много артистизъм във всичко, с което се захвана. Генератор съм на безброй много идеи, които преливат всеки ден, често са разностилни, но си ги обичам и влагам много във всяка една от тях.Как се грижиш за тялото си и външния си вид?

За жалост късно (но по-добре от никога) се запознах със спорта и разбрах, че никаква диета или антицелулитен гел не може да ми даде това, което ми дават тренировките. Спазвам метода на минимализма в козметиката за лице и тяло, като смятам, че едно чисто лице с красива кожа превъзхожда такава с прекалено много грим. Залагам на хубави храни, които ми доставят оптимално количество витамини, минерали и полезни мазнини.Какъв режим на хранене и спорт спазваш?

От около 3 години спазвам т.нар. „фастинг“ или периодично гладуване. Храня се само веднъж дневно, на вечеря, т.нар. „войнска диета“ (Warrior Diet). Това ми помага да съм във форма – психическа и физическа, и отново има връзка с минимализма, който следвам. Освен всичко калява много характера и способства за да съм организирана и подредена и да не страдам от липса на време. Тренирам 5 дни седмично – вкъщи, без да напускам комфорта на дома си, а през уикенда понякога тичам навън или правя стречинг. Подхождам към храната си внимателно - домашно приготвена и подходяща за моите цели и виждания, както по състав, така и по количество. Това за мен означава да се движа в спектъра на високомазнинното и нисковъглехидратно хранене.