top of page

2018 Нови продукти от Форевър Ливинг Продъктс


Запознай се с всички нови продукти от Форевър през 2018 година.

Погрижи се за здравето и красотата на цялото семейство.

Всяка година Форевър Ливинг Продъктс ни изненадва с нови попълнения в продуктовата гама или с подобрена версия на вече любими продукти.


2018 година е специална за компанията, тъй като празнуваме 40 години от нейното основаване! През тези години Форевър се е доказала, че е Компанията за алое вера - най-големият в света производител, преработвател и дистрибутор на алое и продукти от алое. Процесът, познат като „от растението до продукта и до вас“, ни позволява да контролираме качеството на нашето алое във всеки етап, гарантирайки, че само най-доброто от природата стига до вратата ви, за да помогне на вас и вашето семейство да изглеждате и да се чувствате по-добре.


Отбелязахме 40-годишния юбилей с революция в производствения процес и опаковките на нашето алое, за да му се насладите, както природата го е създала:


Гелът от алое вера на Форевър вече се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала!


Нашето алое вера се отглежда в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Представете си, че разрязвате листо от растението и изпивате гела директно от вътрешността му. Напитката, която ви предлагаме, е възможно най-близка до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си. Алое вера притежава естествени прочистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите хранителни вещества в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.


Искрено ви препоръчвам да включите в ежедневния си хранителен режим една от трите обновени питателни напитки от алое вера:



ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА: Гелът от алое вера на Форевър предлага забележителните 99.7% чист гел от вътрешността на листата. Питателната напитка допринася за здрава храносмилателна система и естествени нива на енергията. Без консерванти, без захар, без глутен – просто повече натурално и полезно алое вера за вашата жизненост. Напитката не е само за хора, които имат здравословен проблем, а и за всеки, който иска да е здрав и пълен с енергия.


ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ С ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И ЯБЪЛКА: Освежаващ коктейл от червени боровинки, сладки ябълки и 90,7% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера. Има същото чудесно действие върху имунитета и храносмилането като останалите ни алое напитки плюс допълнителен енергиен заряд за още повече жизненост. Богатите на фитонутриенти и витамини червени боровинки са великолепна супер храна с високо съдържание на витамин С. В тях откриваме и проантоцианидини – мощни антиоксиданти, подкрепящи здравето на пикочната система. Ябълковият концентрат доставя фитонутриента кверцетин – друго ефикасно оръжие в борбата със свободните радикали.


ЧИСТ ГЕЛ ОТ АЛОЕ С ПРАСКОВИ (очакваме в България): Ако искате ценните качества на алоето в ароматна и сладка напитка, опитайте Алое и праскови. Вкусният коктейл съчетава сочно пюре от праскови с калций и 84,5% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера. Насладете се на енергийния заряд на нашия алое вера гел плюс богатия вкус на зрели праскови.


Подобрените формули на нашите питателни напитки са идеалният съюзник и на подобрената формула на Активен пробиотик - Форевър Про-Б:

Нашият съвременен пробиотик подкрепя здравето на стомашно-чревния тракт с шест полезни пробиотични щама и над осем милиарда активни полезни бактерии за оптимално състояние и работа на червата. За създаването на Форевър актив про-Б си партнирахме с университетската болница в Копенхаген – лидер в областта на гастроентерологията. Клинично доказано е, че два от щамовете в добавката притежават висока способност за обширно колонизиране на червата. Тези специално разработени уникални разновидности на лактобацилус рамнозус и лактобацилус реутери работят в синергия с останалите подбрани щамове, за да оптимизират стомашно-чревния тракт и да подобрят усвояването на хранителни вещества. Уникалната комбинация включва и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата. Те съдействат за ферментацията на бифидо бактериите и лактобацилите, за да гарантират, че повече пробиотици ще оцелеят и ще стигнат там, където тялото ви има най-голяма нужда от тях - в червата. Представлява вегетарианска капсула без соя и алергени, произведена по уникална технология и криогенно замразена, за да се съхрани ефикасността на нашите пробиотични щамове. Опаковката на новия пробиотик също е забележителна, защото използва Activ-Vial™ технология – в стената на флакона е вграден специален слой, защитаващ продукта от влага. Тази напредничав метод гарантира максимално добро съхранение на живите бактерии. Лесният за употреба пробиотик не изисква съхранение в хладилник. Просто взимайте по една капсула дневно за оптимални резултати.

 

Освен за здравето и красотата отвътре навън, Форевър мисли и се грижи и за красотата ни отвън. Вече достъпни и в България са новата серия Соня за грижа за комбинирана кожа, серията Инфинит за суха и зряла кожа и серия за специални нужди Targeted:



Радваме се и на най-новото попълнение в декоративната козметика - Прецизната течна очна линия "Соня". Тя е плътна и мастиленочерна, а четката й е тънка и прецизна за създаване на дръзка визия и чисти линии. Девет благотворни за кожата съставки, включително алое, рициново масло, витамин Е и слънчогледово масло се грижат за деликатната област около очите и помагат за лесното и прецизно нанасяне на течната очна линия „Соня“. Очната линия "Соня" беше включена и в списъка за "Най-добър нов продукт за очи" в английските награди Pure Beauty Awards 2018 (Награди за чиста козметика 2018).


​Повече за новите продукти вижте тук: Алое вера за пиене: https://www.aloevera-bg.com/aloevera-gel-drinks


 

Алое вера е модерно вече над 5000 години. Всички знаят колко ефикасно за лечение на изгаряния или за заздравяване на рани и кожни раздразнения (още Александър Македонски е завладявал територии с алое, за да се лекуват войниците му).


Това, което много хора не знаят, е, че алоето е изключително полезно за организма, ако се приема вътрешно. Алое вера е полезно за тялото ни по два начина. Първо то е невероятен източник на над 200 полезни съставки, сред които 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина, включително и витамин В12. Второ - освен, че предлага всички тези полезни съставки на тялото ни, то му помага да се пречисти, за да ги усвои най-ефективно.

Аз съм Жана и съм на твое разположение да отговоря на всички твои въпроси за алое вера (повече за мен можеш да прочетеш тук).




Източници:

Dr. Peter Atherton, Aloe Vera : The Medicine Plant, 2006

Dr. Peter Atherton, The Essential Aloe Vera: The Actions and the Evidence, 1997

Джош Акс, Яжте мръсно, Хермес, 2017





Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са цитирани. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира. Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с личния си лекар, особено ако взимаш предписани медикаменти.

bottom of page