top of page

2018 Нови продукти от Форевър Ливинг Продъктс


Запознай се с всички нови продукти от Форевър през 2018 година.

Погрижи се за здравето и красотата на цялото семейство.

Всяка година Форевър Ливинг Продъктс ни изненадва с нови попълнения в продуктовата гама или с подобрена версия на вече любими продукти.


2018 година е специална за компанията, тъй като празнуваме 40 години от нейното основаване! През тези години Форевър се е доказала, че е Компанията за алое вера - най-големият в света производител, преработвател и дистрибутор на алое и продукти от алое. Процесът, познат като „от растението до продукта и до вас“, ни позволява да контролираме качеството на нашето алое във всеки етап, гарантирайки, че само най-доброто от природата стига до вратата ви, за да помогне на вас и вашето семейство да изглеждате и да се чувствате по-добре.


Отбелязахме 40-годишния юбилей с революция в производствения процес и опаковките на нашето алое, за да му се насладите, както природата го е създала:


Гелът от алое вера на Форевър вече се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала!