top of page

Моите продукти за лятото, в които ще се влюбиш и ти!


Как сте в тази жега, приятели? Аз се радвам на лятото (макар и да ми е доста топличко в Пловдив) 🙂


Днес споделям с вас 6 продукта, без които не мога през лятото (и не само).

Първият продукт е слънцезащитният крем Алое сънскрийн от алое вера! Нямах търпение да пристигне и в България - новият подобрен крем на Форевър. Холи Стаут, директор Продукти и развойна дейност в компанията, разказа как 27 пъти е била разработвана формулата на новия слънцезащитен крем, за да бъде максималко изчистен, устойчив и да отговаря на всички изисквания за висококачествена предпазна формула, а именно:

  • Широк спектър SPF защита от UVA и UVB лъчите!

  • Отлично да предпазва благодарение на филтър от натурален цинков оксид!

  • Да успокоява, овлажнява и защитава благодарение на чистото алое вера и витамин Е!

  • Да гарантира 80 минути водоустойчивост!

Нанася се лесно, попива бързо без да оставя бял филм, не запушва порите и най-важното - ефективен е на 100%. Клиентите вече връщат положителни отзиви от употребата му!


Имам слънчева алергия, която се проявява по лицето, деколтето и по краката. Първо се зачервява, после се появяват ситни пъпчици и много сърби и боли. Вече го тествах и с Алое сънскрийн защитата е перфектна и не се стига до изгаряне, въпреки че аз винаги стоя под чадъра или на сянка. Дори и да хвана тен, не спирам да се мажа. Предимство на крема е, че е за цялото семейство, даже и за бебета.


Повече защо да ползваме и как да избираме слънцезащитен крем можеш да прочетеш в статията: Дали високият SPF фактор защитава кожата ми по-добре?


От години никъде не тръгвам и без Алое Фърст - спрей за спешна, бърза, натурална, супер ефективна помощ при всякакви, ама всякакви кожни проблеми (вкъщи използваме дори за капки за нос, тъй като алое вера не изсушава лигавицата, а заедно с прополиса и билките - действат силно антибактери