Жана Токова алое вера гел алое за пиене

Здравей! Аз съм Жана.

 

Благодаря ти, че си в моето онлайн пространство за здраве, красота, положителна промяна и живот на мечтите.

Към здравето съм се отнасяла и пренебрежително, докато през 2010 година не се сблъскахме със сериозен здравословен проблем в моето семейство. Тогава започна и моя път на себепознание и промяна в отношението ми към храната и спорта. Започна и моят живот с алое вера и реших да основа този блог - с идеята да споделям полезни, интересни и вдъхновяващи постове. Така се роди AloeVitae. 


Освен здравето, което е основен фокус на този сайт, имам страст и към красотата във всичко около нас, както и към личностното развитие. Това, което ще откриеш тук, е цветен микс от здравословни съвети и рецепти и моят начин на живот, примесени със страстта ми към готвене, пътешествията и фотографията. 

Аз съм тук, с теб, за да ти помогна да откриеш най-доброто за себе си!
 

Преди първата ми бременност нямах специално отношение към здравословно хранене, приемане на хранителни добавки, търсене и приготвяне на чиста храна, допусках негативни хора да ми въздействат, въпреки че страдах често от главоболие, имах много проблемна кожа, отключи ми се слънчева алергия. В аптеката търсех бързи решения за главоболие и настинка и давах луди пари за "медицинска" козметика. 

 

И така до декември 2010 година, когато след изследвания на мен първа съобщиха тежката диагноза, че баща ми има карценом на белия дроб. Труден момент. Задаваш си хиляди въпроси – Защо точно на нас? Къде сме сбъркали? Какво следва оттук нататък? А аз дали не съм болна?….И до днес татко е жив и здрав и се радва на двамата си прекрасни внука. А аз започнах да чета много книги за хранене, здравословно готвене, духовни и ментални практики. 

 

Тогава в търсене на натурални допълващи храни открихме и продуктите на компанията, с която си партнираме днес - Форевър Ливинг Продъктс. Денят ни вече започваше с чаша алое - още на втората седмица усетих прилива на енергия и вече не заспивах преди детето в осем часа вечерта. Метаболизмът ми се регулира, нямах проблем с нередовен стомах и неусетно се избавих от трите излишни килограма, които си носех след първата бременност. Лицето ми се изчисти, не се появяваха пъпки, беше меко като бебешка кожа и от невероятната козметика с алое. Втората бременност изкарах много по-спокойно, нямах следродилна депресия, кърмих много по-дълго и благодарение на Ф.И.Т. програмата здравословно и трайно възстанових килограмите си! Започнах да спортувам и медитирам редовно. Това съм аз днес:


 

Жана Токова Форевър Ливинг алое вера гел

Децата ми са моят най-голям учител и вдъхновител в живота и най-прекрасните за мен същества, мъжът ми е любимият ми човек, работата ми е моето хоби – работя с удоволствие и удовлетворение, че мога да помогна на хора като теб.

Ентусиазирана съм също да споделям и възможността за собствен бизнес, която Форевър предлага – с млади жени и майки, които искат да работят от вкъщи и също като мен да имат достатъчно време за децата и семейството. Работя и с дами, които обичат работата си, но търсят начин да добавят допълнителни доходи в своя портфейл. Завършила съм Счетоводство и финансов мениджмънт. След тринадесет години стаж реших да работя на пълна заетост за себе си, да правя неща, които ми харесват и ми дават свободата да разполагам с времето си, така че да бъда винаги до нашите две момчета. Минах и този път на несигурност и неувереност - Дали да рискувам? Дали си заслужава тази измамна сигурност на „сигурната работа“? А защо да не опитам? Какво губя? А какво ще спечеля?... 

 

Убедена съм, че здравето и щастието ни са личен избор и ние правим този избор всеки ден с храната, която даваме на тялото, и мислите, които допускаме в съзнанието.

 

Ще бъда истински щастлива, ако мога да те вдъхновя да направиш правилния избор за себе си! С теб съм!

Продуктите

Форевър Клийн 9 алое вера C9 Clean9 Fore

Контрол на теглото

мрежов маркетинг, работа отвкъщи

Лайфстайл

РАЗГЛЕДАЙ