Какво е FOREVER FIT?

Какво е FOREVER VITAL5?

НЕ ДИЕТА, А РЕШЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА!

*** Ако имаш нужда от отслабване след празниците или да изчистиш тялото си от натрупаните токсини

*** Ако имаш нужда да се чувстваш и да изглеждаш по-добре

*** Ако искаш да имаш повече тонус и енергия

*** Ако се чудиш как по-лесно да изградиш трайни навици на здравословно хранене и физическа активност 

 

#AloeVitae ти предлага FOREVER FIT – съвременна програма за прочистване, хранене и отслабване в три лесни стъпки:


Стъпка 1: Clean 9
Стъпка 2: FIT 15
Стъпка 3: VITAL 5

Какво представлява?

Clean 9

Започни да мислиш различно за своето тяло. Всичко започва с нашата прочистваща програма Clean9. Тя е разработена от нутриционисти и лекари, така че да ти помогне да пречистиш тялото си от токсините, да се почувстваш по-лек и зареден с енергия. След девет дни ти вече се чувстваш по-слаб и по-здрав, благодарение на лесните за следване режим и здравословните рецепти, описани подробно в наръчника. Започни още днес! Вземи решение! Изглеждай добре, чувствайте се добре!

FIT 15

Ако си готов за следващата стъпка в нашето пътешествие на здравето, то ФИТ15 ти предлага персонален подход, за да чувстваш и да изглеждаш по-добре. Ф15 те повежда и към създаване на навици за физическа активност, като е разработен в три нива - начинаещ, средно напреднал и напреднал. И за да постигнеш своите фитнес и здравословни цели, избираш пакета според своята физическа подготовка  и следваш насоките в наръчника.

Vital 5

Ежедневието на повечето от нас е забързано и динамично и обикновено предпочитаме да хапнем нещо на крак, макар че няма никаква хранителна стойност за нашето тяло и то страда от липса на витамини и минерали. В такъв момент е време за VITAL5. Пакетът съдържа пет от прекрасните натурални продукти на Форевър, които запълват всички хранителни липси в тялото ти, за да имаш енергия и да се чувстваш и да изглеждаш много по-добре! Използвай VITAL5 и след като постигнеш желаното тегло с Clean9 и F15.

Имам ли нужда от такива програми?

 

Ако някои от следващите сиптоми отговарят на това как се чувстваш, означава, че имаш нужда от детоксикация на организма и от възстановяване на добрата чревна микрофлора:

 • Често страдаш от главоболие

 • Нямаш енергия

 • Имаш пролеми със стомаха

 • Имаш хроничен запек или диария

 • Имаш проблемна кожа

 • Трудно ти е да се концентрираш

 • Раздразнителен си

 • Без кафе не можеш да се събудиш

 • Имаш наднормено тегло

 • Имаш силно желание за хляб, сладко или алкохол

 • Изпитваш силна умора.

 

Разбира се детоксикация може да направиш и просто, ако си решила да се освежиш и да разтовариш тялото си.

Подходящи ли са тези програми за мен?

 

Програмите за детоксикация, възстановяване и физическа активност са подходящи за теб освен, ако не си бременна, кърмиш или имаш специфично заболяване. Консултирай се с лекар или друг здравен специалист преди да започнеш да спазваш тези или която и да било друга програма или режим.

Каква е идеята?

 

Не подхождай към тези програми като към диета с нагласата, че трябва да се ограничаваш и да спазваш определен хранителен режим за определено време и след това ще се върнеш към предишния си начин на хранене и на живот.  Това не диета, а решение за промяна! Това е процес, при който ще промениш мисленето си и отношението си към храната и спорта. Ще се изчистите от токсините, ще започнете да редуцирате теглото си, ще подобрите храносмилането и вида на кожата си, ще засилите имунната си система. Най-големият резултат от програмата е, че ще създадеш постоянни навици за редовна физическа активност съчетана с пълноценно хранене, които ще те поведат по пътя към по-красивото ти и здраво тяло.

Какво да очаквам по време на програмите?

 

Препоръчително е седмица преди да започнеш Clean9 да намалиш приема на храни, съдържащи бяло брашно, бяла захар, кофеин, алкохол, месо, пържени храни и полуфабрикати. Пий повече вода (по 30 мл. за всеки килограм от твоето тегло). Яж предимно зеленчуци, плодове, бобови култури и сурови ядки.

 

Ако ще правиш такъв тип програма за първи път, в началото може да не се чувстваш много комфортно предвид, че спазваш друг режим. Първите два-три дни е възможно да се появи главоболие в следствие на вече започналата детоксикация. За да намалиш главоболието, пий повече вода.

 

Ако седмица преди програмата започнеш да спазваш препоръките за подготовка (което разбира се е по желание), много по-бързо ще премине неразположението и ще се почувстваш по-добре и с повече тонус.

 

Следвай следните съвети за най-добър ефект!

 • Пий много вода (поне 2 литра на ден), за да изхвърляш токсините, да се чувстваш по-сит, да подкрепяш общото си здраве и да изглежда по-добре кожата ти.

 • Прибери солницата. Солта води до задържане на течности. Подправяй ястията си с подправки и билки.

 • Избягвай газирани и кофеинови напитки. Газираното те подува и добавя нежелани калории и захари, а кафето дехидратира тялото ти.

 • Спортувай всеки ден. Започни с леки, лесни за теб упражнения и постепенно увеличавай натоварването.

 • Притегли се и измери тялото си преди да започнеш. Записвай мерките си на всеки три дни и изчисли общата разлика накрая.

 • Записвай в наръчника ежедневните си физически упражнения, приеманата храна и как се чувстваш по време на програмата. Писмената отчетност ще ти помогне да се продържаш стриктно към програмата.

Как да се мотивирам?

 

Мотивацията и нагласата са особено важни при спазване наподобна програма или режим. Не търсете мотивация извън себе си. Много е важно да знаеш точно какво искаш да постигнеш и да си поставиш конкретна цел. Много е важно да се ангажираш сериозно с програмата, да подходиш с желание и да бъдеш уверен, че ще се справиш. Не изпускай целта си от поглед и помни, че трудните моменти са само в началото и са за кратко.

Какво да правя след програмата?

 

Най-важното нещо след края на програмата е да запазиш изградените добри навици за редовна физическа активност и пълноценно хранене и да не се връщаш към предишния си начин на живот, който отново ще ни доведе до постоянна умора, често главоболие, проблеми със стомаха, проблемна кожа и куп други проблеми. С Vital5 ще останеш на пътя на здравословния начин на живот и въпреки забързаното ежедневие, ще получаваш всички ключови хранителни вещества, от които имаш нужда, за да се чувстваш и да изглеждаш по-добре.

Взети заедно, тези три пакета ще ти помогнат да влезеш във форма и да изглеждаш и да се чувстваш по-добре.

Какви са ползите от Forever FIT?


1. Тялото ти ще се изчисти от натрупаните токсини!
2. Ще се освободиш от излишните килограми без йо-йо ефект!
3. Тялото ти ще влезе в по-добра физическа форма!
4. Ще промениш начина, по който мислиш за своето тяло, за храненето и движението!

ГОТОВ ЛИ СИ?

Запознай се подробно - избери и кликни върху пакета, който желаеш.

Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са цитирани. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира. Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с личния си лекар, особено ако взимаш предписани медикаменти

КОНТАКТИ

BULGARIA - БЪЛГАРИЯ

Алое вера за пиене | Форевър България

+359 887 786 147

+359 878 848 313

jeanna.tokova@gmail.com

 • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
 • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
 • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
 • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана