top of page
Алое вера гел алое за пиене форевър ЛР Х

Нова формула с 99,7 % чист гел
от вътрешността на
листата.

Без консерванти!

Насладете се на най-чистото Алое вера за пиене!

99,7 % чист алое вера гел от вътрешността на листата, без добавени консерванти. 

Усетете пълната сила на Алое Вера - така, както природата го е създала!

(Чистия ни алое вера гел за пиене, който допринася за изчистване на храносмилателната система и за оптимизиране на усвояването на нутриенти е в основата и на нашите програми за отслабване.)

Алое вера за пиене ползи
Алое барбаденсис милър алое за пиене
Алое вера за пиене ползи

Защо да се довериш на мен?

Моята история с алое вера и Форевър започна през 2011 година. Оттогава аз и моето семейство започваме деня си с гел от алое вера и лично сме усетили ползите от този безценен дар на природата. Още до втората седмица усетих, че стомахът ми се регулира, без да се лишавам от храна бързо свалих закованите два-три килограма след първата бременност, вече не се оплаквах от главоболие, имах много енергия дори след дългия работен ден и кожата на лицето ми се изчисти от досадните и много пъпки. От години не съм боледувала, не се е налагало да пия антибиотици, защото при първи симптоми на неразположение си имам моя железен арсенал от продукти на Форевър, които за ден пресичат всичко. А след втората бременност и осем месеца кърмене ми беше изключително лесно да си върна желаната форма и килограми с нашите програми за контрол на теглото.

 

Децата ми също не боледуват и единственото, което използвам при първи симптоми на разболяване и хрема са добавки на Форевър и температуропонижаващи сиропи (панадол). Моят съпруг също усети огромните ползи от алоето и другите добавки, защото с тях здравословно регулира теглото си, а високото кръвно и хапчетата са в историята.

алое вера гел, алое вера за отслабване, алое вера за деца, алое вера за лице, алое вера за пиене, алое вера рецепти, алое вера детокс

Жана Форевър Ливинг алое вера за пиене

Защо да избереш алое вера за пиене от Форевър?

  1. Форевър е най-големият производител на алое вера в света и притежават и контролират целия процес на производство.

  2. Гелът от алое вера се извлича от прясно отрязани узрели листа и се стабилизира в рамките на няколко часа, за да запази полезните си качества в най-голяма степен. Процесът на естествена студена стабилизация е патентован от Форевър Ливинг, ето защо е 99% „по същността си идентичен“ със суровия гел от прясно откъснато листо.

  3. Към гела от алое вера не се добавят никакви изкуствени оцветители или аромати.

  4. При отглеждането на нашето алое не се използват никакви пестициди и хербициди.

  5. Нашият гел от алое вера за пиене не е хомогенизиран или филтриран, защото листата се филитират (корите се белят) на ръка, като така корите не се влагат в крайните продукти и се връщат обратно на полетата за естествено наторяване. 

  6. Нашият гел от алое вера не се вари. Варенето или пастьоризацията са по-евтини и по-бързи, но високите температури унищожават активните съставки.

  7. Нашият гел от алое вера за пиене не е произведен от замразена суровина.

  8. Напитките от алое вера на Форевър са първите получили сертификат от Международния научен съвет по алое – единствено този печат гарантира, че в дадения продукт има алое вера в съответните дози и са спазени всички изисквания за отглеждане, обработка и производство на изходната суровина. Продуктите имат и сертификати "Кашер" и "Халал".

  9. Опаковките на напитките са от специална нетоксична пластмаса, която предпазва гел от слънчевата светлина и окисляване.

  10. 100% стабилизираният гел от алое вера е първата и основна съставка на нашите напитки и козметика.

чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Drinks TriPack

ТриПак - алое напитки, код: 7333, 3броя x 1 литър

Цена: 178.61лв. / 169.68лв. с отстъпка

Кой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Новият ни ТриПак включва и трите незаменими алое напитки, за да се насладите на хранителните качества на всяка от тях. В пакета получавате гела от алое вера заедно с алое и праскови и алое бери нектар с неговия свеж и богат на антиоксиданти вкус, подкрепящ нормалното храносмилане.

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Mango

Гел от алое вера с манго, ​код: 736, 1 литър

Цена: 59.54лв. / 56.57лв. с отстъпка

За да ви е още по-вкусно - насладете се на идеалната комбинация от алое вера и пюре от манго. Форевър алое и манго предлага всички полезни свойства на алоето от нашите собствени полета с изкусителен тропически аромат.

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Vera Gel

Гел от алое вера: код: 715, 1 литър; код: 71612, 12броя х 330 мл

Цена: 59.54лв. за 1л / 56.57лв. с отстъпка; Цена: 238.12лв. за 12 мини по 330мл / 226.22лв. с отстъпка

Най-чистият алое гел за пиене в целия свят! Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, който подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на необходимите за нас хранителни вещества. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата и я преработваме асептично, за да почувствате истинската сила на природата.

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Berry Gel

Гел от алое вера с червени боровинки: код: 734, 1 литър; код: 73512, 12броя х 330 мл

Цена: 59.54лв. за 1л / 56.57лв. с отстъпка; Цена: 238.12лв. за 12 мини по 330мл / 226.22лв. с отстъпка

Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Bits n’ Peaches

Гел от алое вера с червени боровинки: код: 777, 1 литър; код: 77812, 12броя х 330 мл

Цена: 59.54лв. за 1л / 56.57лв. с отстъпка; Цена: 238.12лв. за 12 мини по 330мл / 226.22лв. с отстъпка

Съдържа всички полезни свойства на гела от алое вера (Aloe Vera Gel), плюс цели парченца алое и концентриран сок от праскова. Богат източник на витамин А, лутеин и ликопен, които играят важна роля за зрението, за оптимизиране на имунната система и простата при мъжете. Поддържа храносмилателния тракт, като добавя и полезните свойства от фибрите на прасковите. Наричано още детското алое, защото е най-сладко и вкусно за децата, сравнено с чистото алое, което е по-стипчиво. Приемай го между 60 и 100 мл дневно, а за деца - от 15 до 30-60мл (според възрастта).

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Forever Aloe Freedom

Форевър Алое Фрийдъм, код: 196, 1 литър

Цена: 81.36лв. / 77.28лв. с отстъпка

Съдържа всички полезни свойства на гела от алое вера като помага и на организма да поддържа здрави и подвижни ставите и да облекчава болката. Предлага хранителни вещества, които подсилват имунната система, облекчават възпалителните процеси и заздравяват съединителните тъкани. Комбинацията от глюкозамин и хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ, органична сяра) и витамин С, образува формула, която се усвоява изключително лесно, поради своята течна формула. 

Повече
чист гел алое вера манго форевър ливинг алое деца имунитет запек отслабване диабет акне_ed

Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета на Алое​, код: 200, 25 пакетчета

Цена: 40.06лв. / 38.06лв. с отстъпка

Насладете се на един наистина необикновен чай за релакс в забързаното ежедневие. С цветчета от алое и изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка и листа от къпина. Той има естествено ниско съдържание на калории и е без кофеин. Има тонизиращ ефект, дава енергия, за да се справим със стреса в напрегнатия ден.

Повече
Форевър Клийн 9 алое вера C9 Clean9 Fore
forever living aloe vera gel ново алое ф

Гелът от алое вера е изключително питателна напитка, от която ще усетиш по-горе описаните ползи, но не е заместител на разнообразното и здравословно хранене.

*Отказ от отговорност:

Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с лекар, особено ако взимаш предписани медикаменти. Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира и споделя ползите и опита с продуктите на хора от цял свят.

bottom of page