ФОРЕВЪР FIT15 ФИТ15

Стегни и оформи красиво тяло!

F15 ще те научи как да мислиш по различен начин за храната и спорта и ще ти даде знанията, за да се вдъхновиш да промениш тялото си завинаги!

 

1. с F.I.T. 15 ще отслабнеш.

2. с F.I.T. 15 ще изглеждаш по-добре и ще се чувстваш по-добре от всякога.

3. с F.I.T. 15 ще постигнеш постоянна промяна и по-добра форма.

4.   F.I.T. 15 ще те научи как!

 

Избери фитнес нивото, което ще ти помогне да постигнеш целта си и да поемеш по пътя на промяната завинаги!

НАЧИНАЕЩ

 

Начинаещ ли си във фитнеса и здравословното хранене? Тогава започни с F15 Начинаещ 1 и 2. Изучи основите на фитнеса с специални тренировки за контрол на теглото, основни движения и базови кардио упражнения. Изгради стабилна основа с помощта на подробния наръчник, който съдържа лесни за спазване насоки за хранене, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото, прием на добавки и полезни съвети като например за ползите от протеините и как да си направиш по-здравословна закуска.

СРЕДНО НИВО

 

Вече водиш умерено активен начин на живот и търсиш начин да ускориш темпото? Благодарение на режим за прием на любимите ни добавки за контрол на теглото, здравословни рецепти, специални упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога, средно ниво на F15 ще ти помогне да преобразиш тялото си и да изградиш чиста мускулна маса. Ще научиш за ползите от силовите и високо интензивните кардио тренировки, както и съвети как да постигнеш трайна промяна като се справиш с апетита и важността на съня при отслабване.

НАПРЕДНАЛ

 

И за теб, ако си активно спортуващ, но търсиш по-добра програма да постигнеш целите си, са част 1 и 2 на F15 за напреднали. Подчертай релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. Ще ти помогнем и с ценни съвети за хранене според тип тяло, както и правилно разпределяне на порциите.

 

КАКВО ВКЛЮЧВА ТВОЯТА ПРОГРАМА ФИТ15?

ПОДРОБЕН

ДНЕВНИК

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

И ПЛАН ЗА ПРИЕМ

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

И РЕЦЕПТИ

ТРЕНИРОВЪЧНА 

ПРОГРАМА

APP  ПРИЛОЖЕНИЕ

ЗА ТЕЛЕФОНА

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

Вземи за 290.90лв., вместо за 309.90лв.

КАКВО ОЩЕ ПОЛУЧАВАШ?

ЕЖЕДНЕВНА ОНЛАЙН

КОНСУЛТАЦИЯ С МЕН

УЧАСТИЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ГРУПА ЗА ПОДКРЕПА

ПРОГРАМА И ПОДКРЕПА СЛЕД 9-Я ДЕН

КАКВО ИМА В ПАКЕТА?

УПРАЖНЕНИЯ

Изберете своето Форевър Ф.И.Т. ниво и натиснете върху заглавието на тренировката, която искате да гледате.

Не забравяйте, преди да започнете тази или която и да било фитнес програма, да се консултирате с лекар или друг здравен специалист, който да прецени дали тя е подходяща за нуждите ви. Това е особено важно в случай, че имате здравословен проблем. Ако почувствате замайване, болка, прилошее ви или не ви достига въздух, докато правите упражненията, незабавно спрете изпълнението.

 

Всички упражнения според нивото - гледайте ТУК.

 

Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с лекар, особено ако имаш сериозно заболяване (включително автоимунно) и взимаш предписани медикаменти. Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира и споделя ползите и опита с продуктите на хора от цял свят.

BULGARIA - БЪЛГАРИЯ

Алое вера за пиене | Форевър България

+359 887 786 147

+359 878 848 313

jeanna.tokova@gmail.com

  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана
  • Алое вера за пиене Форевър Алое Жана