top of page
форевър алое вера, алое вера за пиене, а

АЛОЕ ВЕРА ОТ ФОРЕВЪР ЛИВИНГ

Алое Барбадензис Милър (Алое Вера). Трудно е за произнасяне, но си струва да се знае. В сухите региони на планетата ни растат над 300 вида алое, но само 5 са познати на човечеството като полезни. Само един от тези пет притежава вълшебни успокояващи свойства, признавани от хилядолетия – Алое Барбадензис Милър. Той е и сърцето на „Алое Вера – Америка“. Алоето е една от най-древните билки – споменава се още в шумерски глинени плочки, датиращи от 2200 г. пр. н. е. Естествените му успокояващи, охлаждащи и овлажняващи качества са ценени през цялата човешка история. Облекчава леки изгаряния, овлажнява и успокоява кожни раздразнения и дори подпомага естествената регенерация на кожата. С наука, новаторство и всеотдаен екип за проучвания и развитие, фабриката ни „Алое Вера – Америка“ се е посветила на идеята да доставя най-доброто алое вера директно до всеки един от вас.

 

Алое Вера на Форевър отглеждаме в нашите собствени плантации в Доминиканската Република и Тексас. Грижим се за растенията и ги култивираме много внимателно, за да гарантираме възможно най-високо качество на суровината. Често наричат алое вера най-големият природен дар, заради доказаните полезни свойства на гела във вътрешността на листата му. Отглеждаме алоето си с любов и при възможно най-добрите климатични условия, за да гарантираме, че вие получавате най-добрите продукти в света. От растението до продукта до вас!

ПЛАНТАЦИИТЕ

лист алое вера, гел от алое вера, форевъ

НАШИ СОБСТВЕНИ ПЛАНТАЦИИ

 

Във Форевър Ливинг често казваме, че „приемаме единствено най-доброто“. Вярваме, че плантациите ни с алое вера са идеалното място, на което да поставим летвата на най-високите стандарти в бранша. Гелът от алое вера е основна суровина за нашите феноменални продукти и затова се стараем да берем само най-добрите растения. За да осигурим пълен качествен контрол върху влаганото алое, ние контролираме 100% от собствените си насажденията в долината на Рио Гранде в Южен Тексас, както и 100% от нашите най-големи в света плантации в Доминиканската Република с площ над 2000 хектара.

 

Благодарение на това стриктно следим селекцията на растенията, кога се засаждат, как се торят и плевят, кога се прибира реколтата, как се преработва, съхранява и доставя продукцията. И най-важното е, че когато стабилизираният гел от алое вера пристигне в нашата фабрика, качеството на суровината не подлежи на абсолютно никакво съмнение. Във Форевър Ливинг сме уверени, че използваме само най-доброто алое вера на планетата за нашите невероятни продукти. Защо? Защото си го отглеждаме сами!

Естествено наторяване и плевене

 

 

Здравите растения виреят в чиста околна среда. Във фермите ни и в Тексас, и в Доминиканската Република, използваме свободни кози и овце за естествено плевене и 100% натурално наторяване. Така отглеждаме превъзходна реколта, без да застрашаваме здравето нито на нашето алое, нито на околната среда.

Бране на ръка

 

 

 

От засаждането до брането, нашите растения алое се отглеждат с вниманието, грижата и високите изисквания, които влагаме и във всеки един от продуктите си. Работниците ни берат листата на ръка, така че само най-узрелите листа се отрязват. След това те се обработват в рамките на едва няколко часа, за да получите най-чистия и свеж гел от алое вера, запазил всички свои естествени полезни качества.

Само най-доброто

и запазване на

най-ценното

 

Когато става дума за проверка и обработка на нашето натурално отгледано алое, нищо не може да се сравни с ръчния качествен контрол. Благодарение на модерните си производствени мощности ние „запечатваме“ свежестта на алоето в рамките на броени часове след откъсването на листата. Така суровината се транспортира до продуктовите ни лаборатории в идеално състояние. Така сме уверени, че получавате най-чистия и пресен гел от алое вера – така както е създаден от природата и с всички свои естествени полезни свойства.​

Положително влияние върху околната среда

 

Двайсет растения алое превръщат също толкова въглероден двуокис в кислород, колкото и едно дърво. Общо насажденията ни наброяват над 50 милиона растения алое вера, които пречистват атмосферата от два милиона тона въглероден двуокис всяка година! Останалите фирми само тръбят за екологичната си отговорност, за да са в крак с времето, докато ние не преставаме да преразглеждаме собствените си практики и ефективно и редовно да се усъвършенстваме, защото мислим, че така е редно!

Накратко - защо да изберете алое вера от Форевър завинаги?

 

  • Форевър е най-големият производител и дистрибутор на алое вера в света.

  • Гарантираме, че при отглеждането му не се използват никакви пестициди и хербициди.

  • Контролираме целия процес на производство – от избора кои листа са узрели, за да бъдат отрязани, до температурата на съхранение на гела след бутилиране.

  • Извлича се от прясно отрязани узрели листа и се стабилизира в рамките на няколко часа, за да запази полезните си качества в най-голяма степен. Процесът на стабилизация е патентован от президента на Форевър Ливинг Продъктс – Рекс Моан.

  • Към гела от алое вера не се добавят никакви изкуствени оцветители или аромати.

  • Нашият гел от алое вера не е хомогенизиран или филтриран, защото листата се филитират на ръка и не се използват корите. Напитките ни са богати на пулпа, която се утаява и съдържа голяма част от полезните вещества, необходими за ежедневното ни здравословно хранене.

  • Нашият гел от алое вера не се вари. Варенето или пастьоризацията са по-евтини и по-бързи, но високите температури унищожават активните съставки.

  • Нашият гел от алое вера не е произведен от замразена суровина.

  • 100% стабилизираният гел от алое вера е ПЪРВАТА съставка на етикетите на нашите напитки и козметика.

  • Нюйоркските лаборатории по храните и лекарствата декларират, че нашият гел от алое вера е „по същността си идентичен“ със суровия гел. С други думи, да пиете нашия гел е като да откъснете листо от растението и да изгребете съдържанието му.

bottom of page