top of page
Форевър DX4 Body Balancing System

Forever DX4™ -
Четиридневна програма
за балансиране и рестарт на организма.

DX4™ е различна от останалите подобни програми.

DX4™ не е програма за отслабване, а по-скоро контролирана оценка от какво реално се нуждае тялото спрямо желанията на мозъка. 

DX4™ преминава отвъд физическия аспект, като те учи да подхождаш по-осъзнато към храната си и към начина, по който се грижиш за тялото си. Продуктите, структурираният хранителен план и дейностите за пренастройка на начина на мислене се съчетават в програма с по-голям ефект от сбора на съставните ѝ части, помагайки ти да живееш по-чисто, по-здравословно и по-жизнено след края на четирите дни.

DX4™ ПОДРОБНО

Какво отличава DX4™ от останалите програми?

DX4_top2.jpg

Чрез насоки и съвети DX4™ ти помага да изградиш по-силна връзка между организма и ума си. DX4™ преминава отвъд физическия аспект и пренастройва умствената ти нагласа. 

DX4™ подхожда комплексно към възприятието ти за храната и задава въпроса: „Защо си гладен?“ Това не е програма за отслабване, а по-скоро контролирана оценка от какво реално се нуждае тялото спрямо желанията на мозъка. 

Всеки ден си има тема: Реши, Определи, Открий и Посвети. През четирите дни ще те водим към по-силна връзка между ума и тялото за по-добро общо здраве.

Четиридневната програма ти помага да рестартираш физическото, психическото и духовното си здраве чрез хранителни добавки, практики за вътрешна нагласа и насоки за хранене. 

Замисълът на DX4™ е да прочисти тялото от излишните стресови фактори и да освободи ума. За целта програмата се фокусира върху значими системи в организма, включително храносмилането, отделителната система, както и мозъка и съзнанието.

Kакво включва твоята програма DX4™?

ПОДРОБЕН

ДНЕВНИК

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

И ПЛАН ЗА ПРИЕМ

алое вера клийн9 clean9 c9

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ
И РЕЦЕПТИ

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

НАСОКИ ЗА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

APP  ПРИЛОЖЕНИЕ

ЗА ТЕЛЕФОНА

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

ПРОГРАМА И ПОДКРЕПА СЛЕД 9-Я ДЕН

Клийн9 C9 Clean9 алое вера за пиене детокс

Вземи за 232.90 лв.

вместо за 250.90 лв.

ИСТИНСКИ ХОРА, РЕАЛНИ ПОЛЗИ

ЗАЩО НАШАТА ПРОГРАМА КЛИЙН9?

Лесен, приятен и ефективен метод за постигане
на видими детокс резултати.

Вземи за 232.90 лв. 

вместо за 250.00 лв.

Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с лекар, особено ако имаш сериозно заболяване (включително автоимунно) и взимаш предписани медикаменти. Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира и споделя ползите и опита с продуктите на хора от цял свят.

bottom of page