top of page
Алое Вера за пиене

Здравей! Ние сме Жана и Тодор.

 

Благодаря ти, че си в нашето онлайн пространство за здраве, красота, положителна промяна и живот на мечтите.

Към здравето сме се отнасяли и пренебрежително, докато през 2010 година не се сблъскахме със сериозен здравословен проблем в семейството. Тогава започна и нашият път на себепознание и промяна в отношението ни към храната и спорта. Започна и нашият живот с алое вера и решихме да основа този блог - с идеята да споделям полезни, интересни и вдъхновяващи постове. 


Освен здравето, което е основен фокус на този сайт, имаме страст и към красотата във всичко около нас, както и към личностното развитие. Това, което ще откриеш тук, е цветен микс от здравословни съвети и рецепти и нашия начин на живот, примесени със страстта ни към готвене, пътешествията и фотографията. 

Ние съм тук, с теб, за да ти помогнем да откриеш най-доброто решение за твоето здраве и самочувствие!

Преди първата бременност нямах специално отношение към здравословно хранене, приемане на хранителни добавки, търсене и приготвяне на чиста храна, допусках негативни хора да ми въздействат, въпреки че страдах често от главоболие, имах много проблемна кожа, отключи ми се слънчева алергия. В аптеката търсех бързи решения за главоболие и настинка и давах луди пари за "медицинска" козметика. 

 

И така до декември 2010 година, когато след изследвания на мен първа съобщиха тежката диагноза, че баща ми има карценом на белия дроб. Труден момент. Задаваш си хиляди въпроси – Защо точно на нас? Къде сме сбъркали? Какво следва оттук нататък? А аз дали не съм болна?….И до днес татко е жив и здрав и се радва на двамата си прекрасни внука. А аз започнах да чета много книги за хранене, здравословно готвене, духовни и ментални практики. 

 

Тогава в търсене на натурални допълващи храни открихме и продуктите на компанията, с която си партнираме днес - Форевър Ливинг Продъктс. Денят ни вече започваше с чаша алое - още на втората седмица усетих прилива на енергия и вече не заспивах преди детето в осем часа вечерта. Метаболизмът ми се регулира, нямах проблем с нередовен стомах и неусетно се избавих от трите излишни килограма, които си носех след първата бременност. Лицето ми се изчисти, не се появяваха пъпки, беше меко като бебешка кожа и от невероятната козметика с алое. Втората бременност изкарах много по-спокойно, нямах следродилна депресия, кърмих много по-дълго и благодарение на Ф.И.Т. програмата здравословно и трайно възстанових килограмите си! Започнах да спортувам и медитирам редовно. Това съм аз днес:


алое вера за пиене, алое за отслабване алое вера за деца алое вера рак, алое вера
Тодор Токов, Алое вера за пиене, Форевър Ливинг алое вера за пиене алое вера з аотслабване алое имунитет алое вера де

Децата ни са нашият най-голям учител и вдъхновител в живота и най-прекрасните за нас същества, работата ни с Форевър ни носи удоволствие и удовлетворение, че мога да помогнем и на хора като теб.

Ентусиазирани сме също да споделим и възможността за собствен бизнес, която Форевър предлага. Помагаме на млади жени и майки, които искат да работят от вкъщи и да имат достатъчно време за децата и семейството. Помагаме и на хора, които обичат работата си, но търсят начин да си подсигурят допълнителни доходи - нак-хубавото, да си изградят мрежа от потребители, която да им носи пасивни доходи.

 

Сигурне сме, че много хора са си задавли въпроси като нас: Дали да рискувам? Дали си заслужава тази измамна сигурност на „сигурната работа“? А защо да не опитам? Какво губя? А какво ще спечеля?... 

 

Убедени сме, че здравето и щастието ни са личен избор и ние правим този избор всеки ден с храната, която даваме на тялото, и мислите, които допускаме в съзнанието.

 

Ще бъдем истински щастливи, ако можем да те вдъхновим да направиш правилния избор за себе си! С теб сме!

bottom of page