top of page

Алое Био Целулозна маска за лице

  • Подхранва дълбоко и хидратира интензивно.

  • Подмладява повехналата кожа и й помага в борбата с признаците на стареене.

  • Успокоява и намалява зачервяването.

  • За мека, еластична и сияйна кожа!

 

Облегнете се удобно, отпуснете се и позволете на маската от ново поколение да овлажни дълбоко и дълготрайно кожата ви!

Най-прогресивната маска на Форевър досега осигурява интензивна хидратация, която навлиза дълбоко в кожата, поставя се за секунди и не изисква изплакване. Възползвахме се от ефикасността и удобното използване на био-целулозата и я обогатихме с технология от ново поколение за двуфазно полезно действие.

ТЕХНОЛОГИЯТА

Алое био-целулозната маска на Форевър е създадена в контролирана среда от специален микроорганизъм, който ферментира и изгражда био-целулозните нишки. По време на процеса на ферментация бактерията се храни с алое вера гел от нашите собствени плантации и с морска трева, като по този начин ги вгражда директно в био-целулозните фибри. Така материалът за маската е без аналог на пазара и усещането върху вашето лице ще ви очарова.

ЗАЩО БИО-ЦЕЛУЛОЗНА МАСКА?

Козметичното постижение е невероятно. Фибрите са 1000 пъти по-тънки от човешкия косъм и имат способността да задържат влага. Благодарение на това маската приляга плътно към контурите на лицето ви и прониква и в най-фините линии и бръчици по-ефективно от традиционните текстилни маски.

КАКВО СЪДЪРЖА?


Напоена е с активен, хидратиращ серум, обогатен с натурални съставки, оставящи дълготрайно усещане за обновена и сияйна кожа. Технологията, съчетана с ексклузивната комбинация от съставки на Форевър, осигурява двуфазно полезно действие и превръща маската в уникален продукт на пазара днес!

1-ва фаза: Полезните свойства на самия биоцелулозен материал на маската проникват дълбоко под повърхността на кожата. В нишките е вграден гелът от вътрешността на листата на отглежданото в собствените ни плантации и брано на ръка алое вера заедно с морска трева, за да овлажняват, омекотяват и обгрижват кожата.

2-ра фаза: Суперхидратиращият серум е обогатен с натурални съставки, благодарение на които кожата ви изглежда и се чувства сияйна и възобновена за по-дълго време. Маската е потопена в този разкошен и ефикасен серум и той няма нужда да се изплаква след свалянето ѝ, а може да остане върху кожата и да продължи да действа.

Алое-Био-целулозна-маска aloe cellulose

ПРИЛОЖЕНИЕ

Алое био-целулозната маска е подходяща за всички типове кожа и е невероятно лесна за използване. Просто отлепете защитния текстилен слой и я поставете. Леко я притиснете, за да прилепне добре. Веднага ще усетите как гъвкавият материал приляга с лекота към лицето ви. Щом я закрепите хубаво, отлепете и външния защитен слой. Сега е време да се отпуснете и да почувствате как
подмладяващата сила на биоцелулозната маска действа. 

 

През следващите 20 минути алое био-целулозната маска ще ви поглези с двуфазното си полезно действие.

Когато я свалите, просто втрийте останалия серум в кожата си и се наслаждавайте на дълготрайната хидратация и мекота. Ще се почувствате освежени и възстановени без лепкаво или тежко усещане върху лицето. Доставяйте си удоволствие с алое био-целулозната маска поне веднъж седмично или винаги, когато имате нужда.

Искате козметика с добавена стойност?


Партнирахме си с производител, който не вреди на околната среда и притежава LEED сертификат. Той създава маските по екологичен способ, използвайки нашата формула и съставки. Всяка част от самата маска е 100% компостируема, за да сте спокойни, че не вредите на околната среда. Просто още един начин да щадим света, в който живеем. Маската се разгражда напълно за едва шест седмици!

Aloe Bio-cellulose mask
Алое био-целулозна маска

5 броя

кат. цена: 108.90 лева

цена с отстъпка: 14.90 лева за 1 брой

Употреба:

  • Отворете опаковката, извадете и разгънете маската.

  • Тя е защитена от двете страни от тънка тъкан. Отлепете единия слой.

  • Поставете маската върху лицето. Притиснете леко, за да прилепне добре.

  • Отлепете и втория слой защитна тъкан.

  • Отпуснете се с маската за около 20 минути и след това я свалете. Няма нужда от изплакване, просто втрийте останалия серум в лицето и шията за младежко излъчване.

Състав:

Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Zinc Gluconate, Ascorbic acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ
bottom of page