top of page

15 причини да пием ARGI+

forever argi plus арги арджи л-аргинин в

L-аргининът е аминокиселина, допринасяща за цялостното здраве. Нашият организъм я преобразува в азотен оксид – молекула, която помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и да се отворят широко за по-добро кръвообращение. То пък от своя страна подкрепя много важни функции в тялото, като поддържане на нормално кръвно налягане и общо сърдечносъдово здраве.

 

АРГИ+ ви зарежда с полезните свойства на L-аргинина плюс нар – плод, прочут с антиоксидантните си свойства; екстракт от червено вино за поддържане здравословни нива на холестерола; гроздови люспи за подпомагане на сърдечносъдовата и имунната система. АРГИ+ съдържа и плодови сокове,предоставящи полезни хранителни вещества, незаменими мастни киселини, антиоксиданти, както и други съставки за подкрепа на здравето и правилното функциониране на ставите.Витамините в АРГИ+

 

• Витамин С подпомага имунната инервната система, концентрацията, съня, здравето на костите и кожата.
Витамин К2 допринася за формиране на костите, правилно съсирване на кръвта, заздравяване на тъканите и обща жизненост.
• Витамин В6 поддържа имунната и нервната система, мозъка, мускулите, пренасянето на кислород в тялото, метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите.
Витамин D3 подкрепя имунитета, костите и здравето на нервната система, доброто настроение.
• Витамин В9 участва в образуването на нови клетки, подпомага растежа,функционирането на мозъка и нервите.
• Витамин В12 за здрава нервна система, добро настроение, за мозъка и растежа, за пренасянето на кислород в организма.

 

15 причини да пием АРГИ+

 

1. Увеличава азотния оксид в организма: L-аргининът е необходимо за производството на азотен оксид (NO), а азотният оксид изчиства кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и действа като сигнална молекула от решаващо значение за клетъчната комуникация.

2. Подпомага сърдечно-съдова система: допринася за поддържане на здравословно кръвно налягане, здраво сърце и сърдечносъдова система. Екстрактът от червено вино в продукта допринася за понижаване на нивата на холестерола.

3. Антиоксидантна защита: азотният оксид е мощен антиоксидант, който елиминира свободните радикали, и е особено ефективен, защото са необходими много малки количества от него. Argi+ съчетава антиоксидантните свойства на азотния оксид с тези на нара, екстрактът от червено вино и горските плодове.
4. Храна за мозъка: повишеното производството на азотен оксид чрез Forever Argi+ подобрява паметта и когнитивната (мисловната) функция.

5. Анти-ейджинг: освобождава хормони, забавящи процеса на стареене. Кой не иска да изглежда по-млад?

6. Поддържа имунната система: азотният оксид, преобразуван от L-аргинина, се използва от белите кръвни телца и други клетки-чистачи, за да атакуват болестотворни бактерии. Той е токсичен за вредните микроорганизми и превръща имунните клетки в по-ефективни оръжия.

7. Здрави клетки: нашите клетки се нуждаят от правилното хранене, за да функционира нормално. Forever Argi+ осигурява есенциални аминокиселини и витамини, от които нашите клетки се нуждаят.

8. Сексуална функция: съставките във Forever Argi+ може да подобри сексуалната активност, като подкрепя оптимален приток на кръв.
9. Здрави бели дробове: L-аргининът във Forever Argi+ е полезен за отваряне на въздушните пътища, за по-лесно дишане и за оптимално белодробно здраве.

10. За мускули, кости и стави: Forever Argi+ осигурява много от основните хранителни вещества, необходими на мускулите, хрущялите, сухожилията, връзките и ставите, които изграждат опорно-двигателния апарат. Подкрепя растежа и възстановяването на костите и тъканите. Особено подходящ след счупвания и наранявания на меките тъкани.

11. За кожата: изследванията показват, че L-аргинин може да съкрати периода на зарастване на кожни охлузвания, изгаряния и рани. Също да не забравяме, че забавя и процесите на стареене.

12. Любим на спортисти: съставките във Forever Argi+ са важни за подобряване на спортните постижения, тъй като повишават издържливостта на физическото натоварване, забавят оксидативния стрес и подобряват белодробната функция. L-аргининът също увеличава мускулната маса и сила, като същевременно намалява количеството на мастните тъкани - полезно качество за всички спортисти!

13. Здраве за простатата: съставките в Argi+ помагат за подобряване на функцията на простатата и защитават от оксидативен стрес.

14. Храносмилателна функция: eдна здрава храносмилателна система е от съществено значение за здравето и уелнесa. Съставките във Forever Argi+ подпомагат развитието на храносмилането и редовния стомах.
15. Повишен метаболизъм: подпомага загубата на тегло чрез подобряване на метаболизма на мазнините и захарта.

ПО КОЛКО ДА ПИЯ ВСЕКИ ДЕН?

 

Една мерителна лъжица АРГИ+, разтворена в чаша вода или любимата ви напитка от алое вера. АРГИ+ предоставя 5 мг L-аргинин в една доза плюс синергични витамини, които зареждат тялото с жизнеността, нужна му, за да се справи със задачите през деня и всички негови системи да работят оптимално.


ЗА КОГО Е АРГИ+ ?

 

За всеки, който иска да живее здравословно. L-аргининът има изключително многостранно действие и повлиява целия организъм. Ще откриете, че особено спортистите и активните хора имат голяма полза от АРГИ+. Този фантастичен продукт е идеален за предлагане във фитнес центрове и клубове. Препоръчително е да се приема 30 минути преди тренировка.

 

АРГИ+ също така не съдържа лактоза и глутен, което означава, че може да се препоръчва на хора с непоносимост към тези хранителни съставки.

 

АРГИ+ съдържа витамин Д3, съчетан с витамин К2, които са изключително важни при хора, страдащи от нарушена функция на щитовидната жлеза, автоимунни процеси в тялото, хормонални дисбаланси, метаболитен синдром, ракови заболявания и диабет 1!

forever argi plus арги арджи л-аргинин в
bottom of page