top of page

"Търсех продукт, който да помогне на имунната система на дъщеря ми, която страда от таласемия, и така попаднах във ФОРЕВЪР. Тя вече повече от пет години и половина пие алое заедно с няколко добавки и имунната й система е балансирана." 

— Живка Скерлева, София

"Със съпруга ми сме много доволни от програмата #Клийн9. Даде ни усещането за рифреш и рестарт на ежедневието! Пожелавам на всеки да не мисли дълго, а да започне веднага С9- няма да съжалява!"

— Румяна Величкова, София

Защо избрах продуктите на Форевър? Първо избрах да се доверя на Жана и Тодор, а полезностите от продуктите на Форевър не закъсняха - повишаване на имунитета, без тежест в стомаха, с много енергия, гладка и чиста кожа. Устойчиво високо качество, естественост и многообразие. Благодаря ви Жана и Тодор! Благодаря Форевър!

— Краси Колева, София

"Голям почитател съм на FOREVER! Ползвала съм и ползвам много от нещата им. Направих програмата C9 през лятото и съм страшно доволна. Свалих 6 кг, кожата ми се промени. Дори след като свърши програмата свалих още 2кг и до днес не съм върнала нито един. Продължавам да пия алое всяка сутрин."

— Сашка Веселинова, София

"Продуктите на Форевър са за хора, които осъзнават, че здравето не е суета. Използвайки продуктите на Форевър вече не ме тормози мисълта дали съм успяла да си набавя от храната, която консумирам, необходимото количество витамини и минерали, защото затова се грижат добавките на Форевър." 

— Радостина, Пловдив

"Their products are just pure, clean and real. I use their skincare line, and my favourites are the liquid soap and serum. Pure cleansing that is as gentle on my face as anywhere else. The serum and moisturiser is the perfect weight for me and a refreshing way to start and end the day. They smell amazing!"

— Linda Petkova, София

"Пробвала съм почти всички марки медицинска козметика и никои от тях не бяха подходящи за моята кожа. Когато Жана ми предложи да пробвам Форевър, си казах "защо пък не" и това беше най- правилното решение, което взех. На първо място с пиенето на гела от алое вера реших проблем със стомаха си, с които се опитвах да се справя с години наред. В последствие започнах да си поръчвам и другите продукти и съм изключително доволна от всичко, изпробвано до момента."

— Валя Кирилова, София

"Клийн 9 научи Делян, съпругът ми, да пие вода. Той свали 4,7 кг и се почувства много добре от нея. Аз усетих ефекта веднага още при първо ползване на козметиката от алое (в комбинация с пиене на алое гела). От алоето започнах да свалям и килограми в комбинация с по-добър хранителен и двигателен режим."

— Милена Данчова, София

bottom of page