top of page
Aloe Vera Gel (Гел от Алое Вера)

Forever Freedom​

Форевър фрийдъм  

Код: 196, 1 литър

10 причини да пием Forever Freedom

Форевър Фрийдъм е уникална напитка за грижа за здравето на ставите, кожата, косата и ноктите. В този продукт Форевър съчетава най-добрите качества на своя ненадминат гел от алое вера със съставки, които допринасят за подвижността на ставите – глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан (МСМ), плюс добавен витамин С. Форевър Фрийдъм ви дава възможност да подпомагате едновременно своите стави и имунната си система, които работят усърдно през целия ви активен живот. Тази напитка е вкусна, удобна и неповторима... разклатете добре и пийте често!

 

10. Красота отвътре. Успокояващите качества на алое вера са легендарни! Отворете бутилката си Форевър Фрийдъм и се убедете сами защо гелът от алое вера се използва от векове за успокояване и поддържане на кожата в оптимална форма. Кожата ни се обновява на всеки 21-28 дни. Ежедневното снабдяване с хранителните съставки, които откриваме в гела от алое вера и органичната сяра, подкрепя кожата в нейната борба с процесите на стареене и й дава възможност да образува нови здрави клетки и колаген. Допълнителното съдържание на витамин С осигурява на кожата антиоксидантен щит. Сярата във Форевър Фрийдъм заедно с витамин С участват в производството и на колагена, който е жизненоважен за млада и чиста кожа, както и в синтеза на кератин, за да имате здрави коса и нокти. 

 

9. Контрол на теглото. Редовният прием на гел от алое вера по естествен начин подпомага способностите за детоксификация на организма. Пиенето на гел от алое допринася за правилното функциониране на храносмилателната система и метаболизма, като това от своя страна води до повишаване на енергийните нива и постигане и поддържане на здравословно и оптимално тегло. 

8. Подкрепа за храносмилането. Здравата храносмилателна система гарантира, че полезните съставки от храната се усвояват пълноценно и попадат в кръвообращението, където са най-благотворни. Ежедневният прием на алое вера може да подобри перисталтиката и усвояването на нутриенти, като същевременно допринася за развитието на полезните бактерии в червата. Алоето е демонстрирало и способността си да успокоява дискомфорта в храносмилателната система. Форевър Фрийдъм е малката тайна на вашето храносмилане за оптимално усвояване на полезните съставки от храната.

 

7. Източник на минерали. С напредване на годините потребностите ни от минерали нарастват. В ежедневната ви доза алое вера има – калций, натрий, желязо, калий, хром, магнезий, манган, мед и цинк. Подайте ръка на своето активно тяло с Форевър Фрийдъм. 

 

6. Източник на витамини. Гелът от алое вера съдържа и много от незаменимите витамини, от които имаме нужда всеки ден – А, В1, В2, В3 и В6, както и витамин Е. Във Форевър Фрийдъм е добавено и допълнително количество витамин С, защото за разлика от повечето бозайници, човешкият организъм не произвежда сам този ценен антиоксидант. Освен че се бори със свободните радикали, той укрепва имунитета, участва в синтеза на колаген и ускорява възстановяването на тялото след простуди. Заредете се с витамин С в комбинация с алое вера, което помага за оптималното усвояване на антиоксиданта.

 

5. Вкусно и полезно. Форевър Фрийдъм е вкусна и питателна напитка с аромат на портокал, която ще ви освежи и зареди с енергия. Чудесният вкус и свойствата за поддържане на подвижността на ставите ще ви изпълнят с жизненост. 

 

4. Градивни елементи. Аминокиселините са "тухличките" в организма. Осем от незаменимите, които не се синтезират в тялото, могат да бъдат открити в гела от алое вера. Ако незаменимите аминокиселини са в недостиг, това рано или късно ще си проличи. Инвестирайте в бъдещето си и вдигнете тост за самите себе си днес с Форевър Фрийдъм.

 

3. Имунна подкрепа. Алое вера осигурява естествена подкрепа за имунитета. Имунната система работи денонощно, за да предпазва тялото ни, а Форевър Фрийдъм й предлага непресъхващ източник на натурални имуностимулатори. Приемането на 60 до 120 мл дневно осигурява подкрепата, от която имунната ви система се нуждае. Допълнителен плюс е увеличеното съдържание на витамин С, което подсилва имуномодулиращото действие на алое вера. 

 

2. Успокояване. В състава на алое вера влизат 12 вещества с доказано успокояващо действие. Уникалната формула на продукта съдържа и МСМ (органична сяра) – основен източник на високоусвоима органична сяра, необходима на тялото за поддържане на здрави съединителни тъкани и стави. Многобройни изследвания доказват, че нивата на сярата в стави с недобро здраве са по-ниски от тези в здравите стави. Чашата Форевър Фрийдъм и облекчението са само на една ръка разстояние.

 

1. Свобода на движението. С напредване на възрастта организмът все по-трудно произвежда естествените съставки на здравия хрущял. Това може да доведе до скованост и затруднени ставни функции. Във Форевър Фрийдъм се съдържат съставките глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и МСМ, известни със свойствата си да поддържат структурата и здравето на хрущяла, като осигуряват смазката, от която нашите "амортисьори" се нуждаят. Името на продукта е красноречиво – Форевър Фрийдъм означава "свобода завинаги" и той ви предлага именно това. Освободете ставите си с невероятната напитка от алое вера на Форевър Ливинг Продъктс!

 

 

ПОЛЕЗНИ ЦИФРИ:
- В 120 мл Форевър Фрийдъм се съдържа препоръчителна дневна доза глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ и 250 мг Витамин С.
- Форевър Фрийдъм съдържа 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг Продъктс.
- Човешкият организъм изразходва по 0,4 мл МСМ дневно и ежедневното му възстановяване чрез храната е задължително.

bottom of page