top of page

Sonya™ precision liquid eyeliner
Прецизна течна очна линия

очна линия форевър, алое вера гел за пие

Прецизната очна линия „Соня“ от Форевър ще подчертае очите ви с наситения си, мастиленочерен цвят, който създава фини и изчистени линии за изразителна визия.

С девет благотворни за кожата съставки като нашето алое вера, рициново масло, витамин Е (който има и антиоксидантно действие) и слънчогледово масло, очната линия е нежна към деликатната зона около очите. Подбраните съставки ? позволяват да се плъзга с лекота по клепача, без да се размазва и без да се налага да опъвате кожата, докато я нанасяте.

Овлажняващата очна линия е в ергономична и удобна писалка. Изсъхва бързо и се задържа дълго без лющене или размазване. Гъвкавото връхче на апликатора гарантира, че независимо дали вашият стил изисква тънка, фина линия или подчертана, дръзка визия, прецизната течна очна линия „Соня“ ще се справи със задачата

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нежно докоснете връхчето в основата на вътрешното ъгълче на окото над миглите и бавно плъзнете по клепача. Създавайте по-семпла визия за ежедневието или изтеглете встрани за елегантно котешко око.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Наситен, мастиленочерен цвят.

  • Прецизна и тънка четчица за изчистени линии.

  • 9 благотворни съставки за нежната зона около очите.

Sonya™ precision liquid eyeliner
Прецизна течна очна линия

 

кат. цена: 41.55 лева

цена с 15%: 35.50 лева 

ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ
bottom of page