top of page
Жана Токова Форевър Ливинг алое вера

Актуализирай

твоите предпочитания

Здравей, казвам се Жана :)

Може би вече си бил в моя сайт и си се регистрирал за бюлетин и специални оферти или дори си поръчвал от нашите прекрасни продукти, затова аз имам твоя и-мейл. 

 

И както вече знаеш от много писма, които си получил тези дни - и аз ще поискам от теб да потвърдиш отново, че искаш да получаваш полезна информация и примамливи оферти от мен! Във връзка с влизането в сила на 25.05.2018 година на европейския регламен за защита на личните данни (GDPR), се налага да потвърдиш и изрично да изразиш желанието си каква информация желаеш да получаваш в бъдеще от мен.

Предлагам ти сделка:
* Ти избираш каква информация искаш да получаваш от мен.

* Аз ще ти изпращам точно това и само това, което избереш.

Можеш да избереш:
1. Бюлетин от Алое Вера.
2. Специални оферти от Жана (ще получаваш имейл от мен с за отстъпки, специални предложения, пакети от продукти и друга информация, която ще ти помогне да спестиш пари и да получиш максимална стойност срещу тях).

За да мога да ти изпращам избраната от теб информация, ще е необходимо да ми предоставиш своя имейл адрес и съгласието си да ти изпращам тази информация. Няма да очаквам или искам други данни от теб. В същото време те уверявам, че твоят имейл няма да бъде споделян с други лица, ще бъде съхраняван на сигурно място и ще бъде използван само и единствено, за да ти изпращам избраното от теб съдържание.

Пълна информация за това как оперирам с твоите данни можеш да получиш, като прочетеш "Политиката за защита на личните данни" на моя сайт.

Моля, попълни формата по-горе и избери информацията, която желаеш да получаваш. Сигурна съм, че е важно да си добре информиран за здравето и да се грижиш за него!

* * *

Можеш да промениш решението си по всяко време, като кликнеш върху връзката за прекратяване на абонамента в долната част на всеки имейл, който получаваш от мен, или като се свържеш с мен на адрес: jeanna.tokova@gmail.com. Аз ще обработвам твоите данни с уважение. За повече информация относно практиките ми за поверителност, моля, виж Политиката за защита на личните данни. С кликването по-горе се съгласяваш, че може да обработя информацията ти в съответствие с тези условия.

bottom of page