top of page
Forever Active Probiotic, Форевър Активен Пробиотик

Infinite by Forever™ firming complex

Стягащ комплекс Инфинит

код: 556, 60 таблетки

Употреба:

По две таблетки дневно. За оптимални резултати приемайте двете таблетки сутрин.

СЪСТАВКИ

Витамин С (калциев аскорбат), биотин, хидролизат на морски колаген, екстракт от серамиди (Triticum aestivum) (семе), концентрат от сок на пъпеш (Cucumis melo L.) (плодова пулпа), антислепващ агент (силициев диоксид).

Infinite by Forever™ firming complex

Инфинит Стягащ колаген комплекс

Без глутен*


–  Нашата първа революционна добавка за забавяне на стареето отвътре навън.
– Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.
–  Подкрепя множество системи в тялото, цялостното здраве и дава енергия.

– Подобрява здравето на червата и храносмилателната система, облекчава храносмилателни проблеми.
– Подобрява здравето на костите, предотвратява дегенерацията на ставите, намаляване на болката при остеоартрит.

 

Красотата не е само вътре в кожата - тя започва от правилното и пълноценно хранене. Най-новата ексклузивна добавка на Форевър ви помага да овладеете и забавите стареенето.

 

Приемането на две мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа.

Доказал се в две клинични изследвания, екстрактът от френски пъпеш осигурява супероксид дисмутаза - ключов играч в антиоксидантната система, който помага в борбата със оксидативния стрес.

 

Патентовани фитосерамиди, извлечени от европейска пшеница*, възстановяват важна естествена съставка на кожата, която играе значима роля за функцията на бариерата, предпазваща кожата от загуба на влага, и така допринася за хидратацията й.

 

Доказано е, че оралният прием на колаген намалява задълбочаването на бръчките и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.
 

Последната съставка – витамин С, допринася за намаляване на умората и за нормалното образуване на колаген, за да функционира кожата оптимално.
 

Подходът за красота отвътре навън е революционно развитие в антиейджинга и е онова, което липсва на всички други системи, противопоставящи се на признаците на стареенето. Стягащият комплекс заедно със Стягащия серум от серията Инфинит са вашето силно оръжие срещу повяхнала, отпусната и изморена кожа.

*Макар да е извлечена от пшеница, тази съставка е сертифицирана като безглутенова, защото серамозидите се извличат по уникална и патентована липидна технология, която отстранява остатъците от глутен. Упражнява се строг качествен контрол, който редовно изследва съдържанието на глутен и резултатите са далеч под прага от <20ppm в САЩ.

bottom of page