top of page

Vit♂lize

Вит♂лайз за него

код: 374, 60 гел капсули

 

Хроничното възпаление, произтичащо от нездравословното ни всекидневие, може да доведе до сериозни проблеми със здравето. При мъжете състоянието на простатната жлеза е сред най-разпространените причини за тревога. Ако не се грижат за нея, те в даден момент от живота си се сблъскват със затруднено уриниране, понижено либидо, болки и други проблеми, свързани с простатата.

 

Ето защо Форевър Ливинг Продъктс разработи уникалната хранителна добавка Вит♂лайз за него с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетан със здравословно хранене и достатъчно движение, продуктът предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата и жизнеността на мъжете.

Патентована билкова комбинация на Витолайз съдържа растителни екстракти, които се използват от векове за поддържане на здрава простата. Маслото от тиквени семки съдържа фитостероли, допринасящи за балансиране на хормоните, а нарът спомага за запазване на нормални нива на простатно специфичния антиген (PSA), на кръвното налягане и на холестерола.

 

Ексклузивна комбинация от нутриенти Вит♂лайз за Него включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа, функциите на простатата и производството на хормони. Високоефективната формула от билки, витамини, минерали и антиоксиданти подкрепя нормалното уриниране, добрата тестикуларна функция и оптималното здраве на простатната жлеза.

 

♂ Нар: подпомага нормалните и стабилни нива на PSA, поддържа здравословни нива на кръвното налягане и спомага за поддържане на здравословни нива на холестерола.
♂ Ликопен: един от най-мощните антиоксиданти, около 100 пъти по-силен от витамин Е, забавя процесите на стареене и поддържа кожата по-млади и свежа.
♂ Кверцетин: доказано поддържа здравословни нива на кръвното налягане и холестерола.
♂ Витамин B6: подпомага производството на серотонин, който регулира настроението.
♂ Витамин C: повишава имунитета.
♂ Витамин D: допринася за поддържане на сърдечно-съдовата система и поддържане на здравословни нива на кръвната захар.
♂Витамин E: мощен антиоксидант, който помага на имунната система да противодейства срещу токсините и свободните радикали.
♂ Цинк: играе важна роля в подкрепа на репродуктивното здраве.
♂ Селен: подпомага правилното функция на простатата.

 

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две гел капсули дневно преди или по време на хранене.

КАТ.ЦЕНА: 62.30 лева

ЦЕНА с 15% отстъпка: 52.90 лева

Vit♂lize

Вит♂лайз за нея

Хранителна добавка, подходяща за поддържане на здравето на жената от 35+. Дискомфортът, причинен от предменструален синдром, менопауза или недотам добро функциониране на пикочната система, може да бъде породен от хормонални изменения и нужда от конкретни хранителни вещества. Натуралната комбинация от антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в хранителната добавка за жизненост на жените Вит♀лайз е специално създадена, за да откликне на потребностите на жените. Има изключително благотворно влияние и в годините преди ПМС, помагайки ви да нямата неприятната промяна на настроението и емоционалното състояние през различните седмици на месеца, както и да забравите за болезнения цикъл.


Вит♀лайз™ включва патентована смес от полезни растения, сред които ябълки на прах, пасифлора и шизандра. Всяко от тях се използва от векове за подкрепа на хормоналния баланс и цялостното здраве.
 

Растителните екстракти са съчетани с червени боровинки на прах с клинично доказано действие. Патентованият процес на изсушаването им допълнително подсилва техните естествени полезни свойства. Технологията за създаване на уникалната съставка защитава полезните вещества в червените боровинки от безпощадната стомашна киселина и така те стигат до тънките черва, където се усвояват, благодарение на специален механизъм за бавно освобождаване.

Вит♀лайз™ включва и специално подбрани хранителни съставки, насочени към женското здраве и хормонален баланс.

* Магнезият допринася за метаболизма и производството на енергия, а също защитава мускулите, костите и зъбите.

* Витамин С подкрепя имунната система и подобрява усвояването на желязо.

* Витамин В6 регулира хормоналната дейност, намалява чувството за отпадналост и умора, подкрепя психичните функции.

* Витамин В12 благоприятства нервната система и участва в процеса на делене на клетките. И двата витамина от група В се изчерпват много лесно от стрес и обичайни медикаменти като противозачатъчни и хормонозаместваща терапия.

* Витамин D подобрява усвояването на калций и фосфор, и спомага за нормалното състояние на костите.

* Витамин Е допринася за защита на клетките от окисдативен стрес.

* Фолиевата киселина подпомага нормалното кръвообразуване.

Съчетахме всички тези ценни съставки с патентовани форми на желязо за повече енергия и на калций – за подкрепа на метаболизма и костно-ставния апарат.

Всички компоненти на Вит♀лайз са отлично балансирани за оптимална подкрепа.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки два пъти дневно като хранителна добавка.
 

КАТ.ЦЕНА: 65.90 лева

ЦЕНА с 15% отстъпка: 55.90 лева

bottom of page