top of page

Форевър Ливинг Продъктс 

Името на компанията е Форевър Ливинг Продъктс (вечно живи продукти). Американска компания.

 

Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света с повече от 80.000 хектара собствени плантации в Тексас, Мексико и Доминиканската Република и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за потребителите ни.

 

Фирмата е създадена на 13 май 1978 година в Скотсдейл (Аризона) и има повече от 34 години опит в производството и разпространението на продукти за здраве и красота.

 

Компанията има повече от 10 милиона сътрудници в над 155 страни по света, с годишни продажби от над $2,7 млрд. Форевър Ливинг не престава да се развива дори през неблагоприятни икономически периоди. През 2015 година бизнесът на Форевър в България бележи ръст от 10%. 

 

Форевър Ливинг е в България от месец октомври 2001 година. За повече от 15 години в България компанията е доказала стабилността си и че не се влияе от външни икономически фактори, а времето е затвърдило качеството на продуктите й. Това позволява на сътрудниците на фирмата изграждат бизнеса си в сигурна и стабилна среда. 

 

Запознайте се екипа от водещи специалисти по хранене. 

 

Научният консултативен съвет на Форевър се състои от трима водещи специалисти в сферата на храненето, медицината и токсикологията. Всеки от тях има повече от 40 години опит и в частния, и в държавния сектор. Научният консултативен съвет на Форевър ще работи в тясно сътрудничество с ръководния екип на компанията и отделите за продуктов развой, за да подкрепя мисията ни да съчетаваме най-доброто от природата с най-съвременните научни открития за създаването на продукти, които ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре.http://flp.bg/

https://foreverliving.com/

bottom of page