top of page
Форевър пчелен прополис пчелно млечице пчелен прашец имунитет

ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

Форевър Ливинг притежават едни от най-многобройните пчелни кошери в света и използват най-съвременно патентовано оборудване за събиране и съхранение на съставките в най-чистия им вид. Пчелите обитават високопланински пустинни области далеч от каквито и да било замърсявания и пестициди. Работливите пчелички са истинско природно съкровище. Те ни даряват не само със сладък, златен мед, но и с цял арсенал от други ценни и активни съставки. Всички натурални пчелни продукти идеално се съчетават с гела от алое вера за пиене. Насладете се на два от най-големите природни дара заедно.

Forever Royal Jelly форевър пчелно млеице имунитет

Forever Bee Propolis

Пчелен прополис, ​код: 027, 60 таблетки

Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест­во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. Всяка таблетка съдържа 500 мг прополис.

Цена: 72.70лв. / 69.05лв. с отстъпка

Forever Royal Jelly форевър пчелно млеице имунитет

Forever Royal Jelly​

Пчелно млечице, ​код: 036, 60 таблетки

Пчелното млечице е "супер храна“ и се дава на пчелите, които ще стават пчели-майки. Съдържа витамини А, С, D и Е, както и богати естествени запаси от витамините от В комплекс. Пчелното млечице подобрява обмяната на веществата, което обяснява силната енергия и бързото възстановяване след умора при употребата му. Въздейства благоприятно върху кожата и засилва издръжливостта на организма към болести. Помага за облекчаване на симптомите при стрес.

Цена: 75.60лв. / 71.80лв. с отстъпка

Forever Royal Jelly форевър пчелно млеице имунитет

Forever Bee ​Pollen

Пчелен прашец​, ​код: 026, 100 таблетки

Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

Цена: 34.90лв. / 33.20лв. с отстъпка

Forever Royal Jelly форевър пчелно млеице имунитет

Forever Bee Honey

Пчелен мед, код: 207, 500гр.

Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.

Цена: 38.36лв. / 36.50лв. с отстъпка

bottom of page