top of page

Forever Move™

ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ЗДРАВИ СТАВИ И МУСКУЛИ!

Свикнали сме да приемаме способността си да се движим за даденост. Най-новото и клинично най-съвременното попълнение в асортимента на Форевър ще ви помогне да се движите свободно и да подкрепяте ставите си гъвкави и в добро състояние. Хранителната добавка за стави и мускули Forever Move™ включва патентована комбинация от две мощни съставки, които никой друг продукт в света не предлага заедно!

  • Комбинация с бърз и сигурен ефект след едва 7-10 дни!

  • Съдържа две патентовани съставки за подкрепа здравето на ставите и мускулите!

  • Близо 5 пъти по-ефикасна от глюкозамина и хондроитина!

Forever Move™ е уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите, която няма да откриете никъде другаде по света.

Ципата на яйчните черупки, наречена NEM®, представлява 100% чиста естествена съставка, която доставя на тялото едновременно хондроитин, хиалуронова киселина, глюкозаминогликани и колаген. Тя е добре проучена и много авангардна – допринася за по-голяма амплитуда на движение, подобрява общото състояние на ставите и тяхната подвижност, подкрепя хрущяла, намалява сковаността и подпомага бързото възстановяване след спортуване. Кой би си помислил, че нещо толкова фино и деликатно се крие такава сила?


Към нея прибавихме още една патентована съставка – куркумин, но в много специална форма, наречена BioCurc®, която използва специална запазена технология за емулгиране. Куркумата е известна от хилядолетия със свойствата си да подкрепя ставите и да подсилва антиоксидантните способности на тялото, но патентованият процес повишава бионаличността ѝ с 200%. Така организмът я усвоява максимално и позволява на невероятната съставка да подейства истински.
 

Знаем, че природата изобилства с благотворни средства и сме безкрайно благодарни, че науката ни помага да извлечем и усъвършенстваме точно тези съставки за създаването на нашия нов и уникален продукт. 
 

Движете се с Forever Move!

FOREVER MOVE

За кого е

Forever Move™?

Страдаш ли от болки в ставите?

Имаш ли проблеми със съединителната тъкан, включително остеоартрит, лупус, подагра и фибромиалгия?

Радваш ли се на свобода на движение на крайниците?

Спортуваш ли активно?

Обичаш ли планината и дългите преходи?...

Forever Move™ - как работи?

Според изследванията:
•NEM® повишава гъвкавостта и диапазона на движение на ставите*
•NEM® намалява дискомфорта и сковаността в ставите*
•Бързи резултати само за 7-10 дни* с все по-голямо подобрение през следващите 30-60 дни
•NEM® подкрепя добрия противовъзпалителен отговор*
•NEM® допринася за здравето на ставите
•Ефективна доза от едва 500 мг

Натуралната ципа от черупки на яйца е изключително богат източник на протеини, както и глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, колаген тип 1 и калций.

"По своята същност ципата съдържа същите елементи, които изграждат нашите стави и които са необходими за възстановяване и изграждане на хрущяла и лигаментите.", казва Dr. Sarah Brewer, University of Cambridge.

FOREVER MOVE ФОРЕВЪР MOVE
FOREVER MOVE

"Изследванията показват, че веществата в яйчената мембрана потискат производството на цитокин, който действа провъзпалително - играе роля на медиатор при разграждането на хрущяла.", обяснява Dr.Brewer. “Тъй като цитокините засилват възпалителната реакция на ставите, то тяхното потискане може да помогне за намаляване на сковаността и отоците на ставите."

Едно от многото изследвания, направени до момента, е показало, че дневният прием на 500мг NEM® в продължение на четири седмици е довел до значително подобрение в подвижността (увеличение с 43%) и намаление на болките (с 72%).

FOREVER MOVE

6 в 1 - най-добрата комбинация на пазара

Глюкозамин: аминокиселина, която се среща естествено в тялото и подпомага възстановяването на увредените стави; тъй като производството й се забавя с възрастта, трябва да се набавя допълнително.

Хондроитин сулфат: вещество, което естествено се намира в ставите и дава еластичност на хрущяла. Често се използва заедно с други продукти като глюкозамин при лечение на остеоартрит.

Хиалуронова киселина: друга природна субстанция, намираща се в съединителната тъкан на тялото. Обикновено се намира в най-голяма концентрация в синовиалната течност, която смазва ставите. Както при глюкозамина, с напредване на възрастта тялото произвежда все по-малко и от нея.

Колаген: тялото използва този влакнест протеин за свързване и поддържане на други тъкани, като кожа, кости, сухожилия и хрущял.

Калций: минерал, който поддържа нормалното състояние на костите и зъбите, а в тъканите и кръвта той допринася за обмяната на веществата на клетъчно ниво, за функционирането на сърцето и мускулите и за дейността на нервите.

Куркумин: активнотото вещество на подправката куркума, която от векове се използва в Китай и Индия и подпомага здравето на ставите като ги хидратира. Един от най-мощните антиоксиданти и действа силно противовъзпалително.

Forever Move™ осигурява лекота и радост от движението без страничните ефекти на конвенционалните препарати!

FOREVER MOVE

Съдържание:

90 гел капсули

Прием:

3 капсули на ден

NEM® е регистрирана марка на  ESM Technologies

BioCurc® е регистрирана марка на Boston BioPharm

Други съставки: соево масло, желатин, пречистена вода, екстракт от рожков. Съдържа: яйца, соя, риба.

Цена: само за 3,70 лв. на ден

(кат.цена: 129,79 лв.; с 15% отстъпка: 110,40 лв.)

Продукти, с които Forever Move™ се съчетава чудено

* Тези твърдения не са оценявани от БАБХ. Продуктът е хранителна добавка и не е предназначен за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

bottom of page