top of page

2019 Нови продукти от Форевър Ливинг Продъктс


И през 2019 Форевър ни зарадва с нови продукти от последно поколение в грижа за здравето, красотата и кожата.

Запознай се с новия Мини гел от алое вера - малък, но силен, както винаги:


Гелът от алое вера на Форевър вече се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Точно както гелът в голямата литрова опаковка, така и този в малката се преработва асептично, без добавени консерванти. Натуралната напитка е богата на витамин С, допринася за здравословно храносмилане, увеличава усвояването на нутриенти и осигурява естествен източник на енергия.


Опаковката от 330 мл на мини гела оталое вера е изработена от 100%рециклируеми материали с шестзащитни слоя, съхраняващи гела свеж по-дълго. Малката опаковка предлага всички предимства на голямата, но е много удобна заносене навсякъде, където ви отведат вашите приключения!


Имам и още една добра новина - вече може да поръчате 9-дневната програма за детокс и първи стъпки в отслабването не само с чисто алое за пиене, а по избор - с алое вера и червена боровинка и ябълка или алое вера с праскови, за да ви е още по-приятно и да се наслаждавате на промяната и енергията, които ще усетите. Всичко за програмата е описано тук: https://www.aloevera-bg.com/aloe-vera-clean9-c9.


 

Запознай се с новия Форевър Супергрийнс:Заредете активния си начин на живот със суперкомбинацията от мощнизелени храни във Форевър Супергрийн: