top of page
Forever iVision™

Продуктите на ФОРЕВЪР - с любов към нашите очи!

В съвременния свят очите са натоварени изключително много. Именно чрез тях ежедневно приемаме 80% от информацията, която получаваме. Нашите очи са в значителна степен изложени на вредните въздействия на околната среда: радиация, замърсен въздух, цигарен дим, ултравиолетово слънчево излъчване, компютърно и телевизионно екранно излъчване и т.н. 

 

Ето и някои от  най-честите проблеми и заболявания на очите:

Възпаление на лигавицата на окото - може да е на вирусна, бактериална или гъбична основа. Признаци: сълзене, болки в очите, бодежи, парене, подпухнали клепачи, изсъхнал секрет върху миглите при събуждане.

Възпаление на роговицата - признаците са подобни на тези при възпаление на лигавицата, но са съпътствани и от влошаване на зрението.

Ечемик и обрив на клепача - изходният канал на мастните жлези, разположени в клепачите се запушва, насъбралият се секрет се инфектира и се получава възпаление и подуване.

Продукти на ФОРЕВЪР Ливинг Продъктс, препоръчвани в тези случаи, са:

Aloe Activator - може да обтривате външно клепача.

Forever Bee Propolis - при по-сериозни случаи се препоръчва неговия прием. Прополисът е природен антибиотик, еднакво ефективен при инфекции на вирусна, бактериална и гъбична основа.

 

Сухи очи - Това състояние се появява, когато намалее производството на слъзна течност или се промени съставът на сълзите и те не са в състояние да поддържат очите влажни. 

Катаракт (старческо перде) - заболяване на окото, което представлява помътняване на естествената леща (lens cristalina). Най-често се среща при възрастните хора, но може да се появи и в по-ранна възраст особено като последствие на увреждане от друг характер - захарен диабет, травма, високо късогледство, хронично възпаление, ултравиолетово лъчение. Когато обмяната на веществата се промени вследствие на болест, част от белтъчините на склерата се разтварят и това води до потъмняване на лещата. Свободните радикали увреждат ензимите, контролиращи обмяната на веществата и така я нарушават. Затова е препоръчително приемането на антиоксиданти - Aloe Vera Gel, Forever Vision, A-Beta-CarE, Absorbent-C

 

Заболявания на очното дъно - предизвикват се от захарна болест, артериосклероза и високо кръвно налягане. Те увреждат склерата и водят до появата на кръвоизливи, отоци, отмиране на тъкани. Всички те увреждат зрението. Продуктите, които се препоръчват имат за цел да овладеят основното заболяване - да нормализират нивото на захарта в кръвта, кръвното налягане и циркулацията на кръвта. Препоръчват се Aloe Vera Gel, Forever Vision, Fields of Green, Forever Ginkgo Plus, Arctic Sea, Garlic-Thyme и антиоксиданти: A-Beta-СагЕ, Absorbent-C, Lycium Plus.

ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ
bottom of page