top of page

Попитахме AI Chat GPT - Какво е Clean9 (Клийн9)?

ChatGPT е виртуален асистент, който е обучен да отговаря на въпроси и да предоставя информация в реално време. ChatGPT може да бъде използван за различни цели като например за отговори на въпроси на потребители, за предоставяне на информация за продукти и услуги, за помощ при решаване на проблеми, помощ при вземане на решения

и други.


Попитахме AI Chat GPT - Какво е Clean9 (Клийн9)? И той ни отговори дословно следното:

Clean9 е деветдневна програма за хранително пречистване, предназначена да помогне на хората да започнат пътя си към здравословно отслабване, да подобрят цялостното си здраве и да променят хранителните си навици. Програмата включва набор от хранителни добавки на основата на алое вера, протеинов шейк и други натурални хранителни добавки в подкрепа на отслабването, ускоряване на метаболизма и детоксикацията.


Програмата Clean9 включва следните компоненти:


1. Гел от алое вера: Това е основният продукт на програмата и има за цел да изчисти храносмилателния тракт, да подпомогне храносмилането, да повиши усвояването на хранителните вещества и да подобри имунната функция.


2. Гарциния плюс: Добавка, съдържаща екстракт от гарциния камбоджа, която помага за контролиране на апетита и предотвратява образуването на телесни мазнини.


3. Forever Therm: Патентована добавка от растителни екстракти за стимулиране на метаболизма, предназначена да подпомага загубата на тегло и изгарянето на мазнини.


4. Форевър фибри: Тази добавка подпомага здравословното храносмилане и помага да се заситите, за да предотвратите преяждането.


5. Протеинов шейк: Осигурява основни хранителни вещества, като същевременно помагат за задоволяване на глада и предотвратява отслабването на мускулите.